Mijn verhalen

Wonderbaby mag naar huis!

september 22, 2015
newborn photography nottingham

Wonderbaby mag naar huis!

In een eerder blogbericht vertelde ik jullie al over het wonderkindje van mijn stiefzus. Dat blogbericht kan je hier lezen. Haar dochtertje is veel te vroeg geboren, namelijk al na 23,5 week. Vanaf haar geboorte waren er, zoals je zult begrijpen, grote zorgen over of ze het wel zou halen. Op het moment van mijn vorige blogbericht deel ik met jullie dat haar officiële uitgerekende datum, 28 augustus, aangebroken was. Dat was echt een ontzettende mijlpaal.

Inmiddels zijn we alweer bijna een maand verder en gelukkig gaat alles nog steeds wonderbaarlijk goed met haar. In haar korte leventje heeft ze al zoveel meegemaakt. Zo kreeg ze continu zuurstof toegediend en verschillende soorten medicijnen. Ze heeft zelfs al een hartoperatie moeten ondergaan, omdat haar hartklepje niet goed sloot. Kan je het je voorstellen? Zo’n ontzettend klein hummeltje. Wat een vechter hé?!

De afgelopen tijd ging het gelukkig steeds beter met haar. Ze werd steeds sterker en molliger en mocht uit de couveuse. Dit betekende dat ze eindelijk ook vaker met papa en mama mocht knuffelen en naar een andere afdeling werd over geplaatst.

Vandaag kregen we weer fantastisch nieuws te horen: morgen mag ze naar huis. Als je bedenkt dat ze op 2 mei al geboren is en we nu dus bijna vijf maanden verder zijn is dat echt een wonder. Eindelijk kunnen ze gaan genieten van het leven samen thuis.

Korting op kleding: