Winacties

Winnaars Reiki behandeling

maart 24, 2016
Winnaars bekend

Winnaars Reiki behandeling

Een tijdje terug vertelde ik jullie over mijn Reiki inwijding bij Reiki Forest. Ik mocht tevens twee Reiki behandelingen (op afstand) weggeven. De winnaars zijn inmiddels getrokken. Daarover straks meer. Eerst wil ik jullie wat meer vertellen over wat Reiki tot nu toe voor mij gedaan heeft.

Mijn ervaringen met Reiki

Het is inmiddels 3 weken geleden dat ik mijn inwijding in Reiki 1 kreeg. Hoe dat ging lees je hier. Sinds deze tijd heb ik mezelf vrijwel dagelijks een Reiki behandeling gegeven. Ook mijn vriend en mijn kindjes heb ik behandeld.

Mijn kindjes konden mij natuurlijk nog niet vertellen wat ze er van vonden, maar ze leken het allemaal wel leuk te vinden. Mijn vriend vond de behandelingen wel erg relaxt. Hij viel er vrij snel bij in slaap en had het idee dat de behandeling maar 10 minuten duurde, terwijl er toch echt 50 minuten verstreken waren. Een goed teken denk ik! Ook had hij het idee dat het hielp bij een sneller herstel van zijn gekneusde enkel. Of dat echt zo is, is natuurlijk moeilijk te achterhalen.

Zelf vind ik de behandelingen ideaal. Ik behandel mezelf vaak tijdens het middagdutje van mijn dochter. Echt tijd om te slapen heb ik dan niet, maar Reiki helpt wel heel erg om even goed te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Het lijkt na een half uurtje dan echt of ik even van de wereld ben geweest. Ook voor het in slaap vallen werkt het perfect. Ik zou het zeker aanraden aan moeilijke slapers. Het lukt mij niet om wakker te blijven tijdens een liggende behandeling. Meestal ben ik halverwege al vertrokken. Ten slotte heb ik ook het idee dat Reiki heeft bijgedragen aan het herstel van mijn overbelaste pols.

Wil je meer weten over wat Reiki precies is en wat het voor je kan betekenen? Kijk dan even op deze website.