Winacties

Winnaars kaarten GaiaZOO

oktober 3, 2016
GaiaZOO

Van harte gefeliciteerd!

Hoi allemaal!

Het is misschien wel één van de leukste dingen van het bijhouden van een blog: lezeressen blij maken met een toffe prijs. Vanavond is het weer zover, hoera!

Dat de kaarten voor GaiaZOO in de smaak vallen is wel duidelijk. Jullie hebben massaal gereageerd op de winactie. Super leuk, bedankt voor jullie enthousiasme allemaal! Veel deelnemers betekent echter ook dat ik veel mensen teleur moet stellen. Het liefst had ik jullie allemaal naar GaiaZOO gestuurd, maar helaas gaat me dat niet lukken. Toch heb ik wel een leuke mededeling voor jullie. Ik mag namelijk niet één lezeres blij maken met vier gratis kaarten, maar twee lezeressen!

Zoals jullie weten trek ik de winnaars altijd door middel van een loting. Ik vind dit de meest eerlijke manier. Zo maakt iedereen evenveel kans. Vanavond ben ik behoorlijk druk geweest met het maken van de loodjes. Gelukkig was mijn vriend zo lief om me te helpen. Zoals gewoonlijk heeft hij ook, als volledig onpartijdige jury, de twee winnende loodjes getrokken.

En dan nu het bericht waarop jullie allemaal gewacht hebben! De winnaressen van vier gratis kaarten voor GaiaZOO in Kerkrade zijn:

- D. Mueters
- Aster Barnes

VAN HARTE GEFELICITEERD!

Willen jullie je adresgegevens mailen naar info@magic-mama.nl? De kaarten worden namelijk per post opgestuurd.

Heel veel plezier in GaiaZOO. Laten jullie weten hoe jullie dag is geweest?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply