Aanmelden winactie

Jouw winactie hier?

Heb je een eigen webshop, winkel of maak/verkoop je producten?

Richt je, je op moeders, baby’s en jonge kinderen?

Wil je, je product of webwinkel op een leuke manier onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep?

Meld je dan nu aan voor een winactie samenwerking met Magic Mama.

Mail naar: info@magic-mama.nl

Wat krijg je ervoor terug?

Een winactie is één van de beste manieren om jouw doelgroep kennis te laten maken met je producten of webwinkel. Iedereen vindt het leuk om prijzen te winnen, dus het beeld wat ontstaat over je webshop of product is meteen positief. De winnaar zal ongetwijfeld op feestjes praten over haar gewonnen prijs en anderen aanraden eens een kijkje te nemen op je website.

Wanneer je, je aanmeldt voor een winactie samenwerking met Magic Mama wordt er een speciaal plekje op de website voor je ingericht. Hiervoor mag je teksten en foto’s aanleveren over je webwinkel of producten. Uiteraard wordt er een link naar je website geplaatst.

De winactie wordt meerdere malen onder de aandacht gebracht bij de lezers van Magic Mama door middel van:
- Bericht op de home pagina van Magic Mama
- Bericht op de Facebookpagina van Magic Mama
- Bericht op de Instagrampagina van Magic Mama
- Bericht op de Twitterpagina van Magic Mama
- Na afloop van de winactie wordt de winnaar via bovenstaande kanalen bekend gemaakt

Uiteraard staat het je vrij om de winactie ook te promoten via je eigen kanalen.

Alles gaat in overleg, dus de definitieve invulling van de winactie bepalen we samen. Wil je overleggen of heb je vragen? Mail me gerust: info@magic-mama.nl.

Voorwaarden

Ik vind het belangrijk om mijn lezers unieke winacties te bieden, daarom verwacht ik dat deze winactie alleen geldt voor de lezers van Magic Mama. Op deze manier blijft de winkans voor de lezers ook een stuk groter wat de deelname veel leuker maakt.

Je mag één of meerdere prijzen weggeven. Zelfs een heel prijzenpakket samenstellen is een mogelijkheid. Het is wel belangrijk dat de prijs geschikt is voor (aanstaande) moeders of voor hun kindjes. Twijfel je over de geschiktheid van jouw prijs? Stuur me dan even een mailtje om te overleggen (info@magic-mama.nl).

De prijsuitreiking verloopt via Magic Mama, omdat ik het belangrijk vind om in contact te blijven met mijn lezers. Uiteraard vind ik het ook heel belangrijk dat de prijs goed terecht komt bij de winnaar. Ik plaats wel altijd een berichtje op de website en/of social media nadat de winnaar bekend is.