Winacties

Win een unieke clutch

juni 12, 2016
ThirdGenderGeneration

Van modelabel ThirdGenderGeneration.

Kort geleden kwam ik in contact met Jessica den Uijl. Jessica is de oprichtster van en ontwerpster bij ThirdGenderGeneration, een jong, unisex modelabel uit Breda. Jessica bood aan om een uniek artikel ter beschikking te stellen voor een winactie. Super leuk! Bedankt daarvoor Jessica.

Speciaal voor de lezeressen van Magic Mama mag ik de Palm Tree clutch (zie foto hierboven) van ThirdGenderGeneration weggeven. ThirdGenderGeneration is herkenbaar aan de raw simplicity van slow fashion items. Vanaf het eerste ontwerp tot aan het eindproduct, alles wordt eigenhandig en met een kleine voetafdruk vervaardigd.

De Palm tree clutch bestaat uit twee verschillende materialen; een stoere palmbomen print in combinatie met coated denim. De machine wasbare clutch met mat zwarte rits en extra binnenvak is niet alleen mooi maar ook erg praktisch! Handig wanneer je kleine er met vieze handjes aan heeft gezeten 😉

Wil jij de TGG Palmtree clutch winnen? Doe snel mee want deze limited edition handmade clutch is alleen via Magic-mama te verkrijgen!

Zo kan je winnen:
- Vertel hieronder in de comments waarom jij deze clutch graag wil winnen
- Vergeet niet je emailadres in te vullen, zodat ik je kan bereiken!

That's it! Deelnemen kan tot en met 30 juni 2016. Veel succes!

You Might Also Like

29 Comments

 • Reply Lynn juni 12, 2016 at 8:23 pm

  Niet ik maar mijn magic mama verdient deze super leuke clutch, omdat ik weer tijdelijk thuis ben komen wonen en door het afstuderen niet altijd de gezelligste was. Toch heeft zij mij door en door gesteund en ben ik sinds afgelopen donderdag afgestudeerd

 • Reply Eline juni 12, 2016 at 10:12 pm

  Aangezien mijn moeder en ik nergens mee samen kunnen doen alleen onze tassen en sjaals zou dit wel een hele leuke toevoeging zijn aan onze “garderobe”. Leuk voor iedere gelegenheid en zeg nou zelf, clutches heb je nooit genoeg! Btw ik ben gek op die print en hij is ook nog super praktisch. Fingers crossed voor deze leuke prijs!

 • Reply Kim juni 13, 2016 at 6:02 am

  Ik zou deze heel graag voor mijzelf winnen ☺️
  Al heeeeel lang heb ik geen nieuwe meer voor mijzelf gekocht. Meestal ga ik de winkel in voor mezelf en kom naar buiten met kleren voor m’n jongens
  Daarnaast heb ik in augustus een bruiloft en zou deze clutch fantastisch zijn om daar te showen ☺️

 • Reply Danique juni 13, 2016 at 7:24 am

  Wat een onwijs mooie clutch van een heel apart en eigenzinnig merk, heel leuk! Ik zou hem graag willen winnen. Ik denk dat mijn zus en mijn moeder hem ook ontzettend gaaf vinden dus dan kunnen we hem mooi afwisselen. 3 mensen blij! :-)!

  Ben benieuwd, fingers crossed!

 • Reply Nadia juni 13, 2016 at 7:40 am

  Leuke clutch! Mijn schoonzusje gaat over drie maanden haar verjaardag vieren. Het wordt een bbq-party en ik vind deze clutch is een heel mooi cadeautje voor haar. Nog een paar karibische spullen in de clutch, perfect. :)
  Ik heb deze leuke actie op Facebook gedeeld.

 • Reply Anita H. juni 13, 2016 at 8:21 am

  Ik wilde ‘m even nader bekijken op de site. Maar je zei het al, “uniek artikel”, hij staat er niet op. Heel mooi hoor. Ik ben dol op prints, combineer die ook naar hartelust met elkaar. En deze clutch past wel bij mij. Heel praktisch dat ie wasbaar is. Wil ik winnen om regelmatig te gebruiken.

 • Reply Silke juni 13, 2016 at 8:25 am

  Wat is deze clutch ontzettend handig & leuk, zeg! Deze is zeker welkom bij mij thuis :) Ik doe dan ook graag mee! Fingers crossed!

 • Reply Natasja Smit juni 19, 2016 at 12:54 pm

  kan 1001 dingen bedenken waarom ik deze unieke clutch graag zou willen, maar dan ben ik nog wel ff zoet met typen hier 😉 dus zal ik het kort houden: Waauuuwww wat is hij waanzinnig mooi met de palmbomen print ♥

 • Reply Bodil juni 19, 2016 at 9:05 pm

  Geweldig! Gotta love palmtrees!!!
  Deze zomer ga ik de zon en palmbomen opzoeken aan de Middellandse zee, deze prachtige clutch mag dan absoluut mee!

 • Reply Tahlia juni 22, 2016 at 10:31 pm

  Wow, wat een prachtexemplaar! Dit is de finishing touch voor elke basic outfit. Deze clutch geef ik graag cadeau aan mijn lieftallige zus. Zo waant ze zich meteen in vakantiesferen. :)

 • Reply Tamara TS juni 22, 2016 at 10:41 pm

  Wat een toffe winactie, ik vind hem geweldig!!! Deze clutch zou ik vanwege de kleuren bij al mijn outfits kunnen dragen, dus ik doe heel graag mee.

 • Reply Fleur juni 23, 2016 at 8:33 am

  Mooi! Ik doe graag mee

 • Reply Sabrina H juni 23, 2016 at 6:38 pm

  Ik wil deze clutch graag winnen, omdat hij gewoon helemaal geweldig is. En dat hij uniek is maakt hem nog bijzonderder want dan ben je de enige die met zo’n pracht exemplaar rondloopt. Geweldig!

 • Reply Tamara V juni 23, 2016 at 10:02 pm

  De zomer is festivaltijd,partijtjes,stappen en gezellig ergens wat drinken met vrienden.Dan ga ik niet met een tas sjouwen maar een clutch (en zeker deze mooie) is dan superhandig .

 • Reply Larissa juni 24, 2016 at 3:50 pm

  HOLY MOLY!

  Stop de tijd. Licht uit, spot aan. Wat een pareltje :O

  Deze clutch is echt per-fect, lijkt me enorm makkelijk te combineren. Hij is niet te groot en niet te klein, hip, stoer en tegelijkertijd enorm vrouwelijk door de print. Limited edition en ook nog eens handmade, wat wil je nog meer?! Ik ben super enthousiast over Jessica den Uijl. Heb haar website bekeken, een onderneemster die volgens mij wel van aanpakken weet. Unieke fotografie, heel beeldend en ook eigenlijk best wel kunstzinnig. Stuff with an edge!

  En daar hou ik wel van.

  Zou uit m’n stekkerdoos gaan van blijdschap om deze clutch. Kom maar op, ik bombardeer je graag tot mijn beste nieuwe vriend.

  XOXO

  Liefs,

  Larissa

 • Reply Lieke b juni 24, 2016 at 9:25 pm

  Super leuk doe graag mee ! dan kan ik hem mooi mee nemen naar de bruiloft van m’n beste vriendin en naar mijn diploma uitreiking

 • Reply Lies juni 25, 2016 at 7:23 pm

  Deze clutch zou echt onwijs leuk bij mijn trouwjurk passen, een super origineel en leuk accessoire!! Ik zou hem dan ook graag willen winnen voor mijn bruiloft op 08-08! <3

 • Reply Susan Z juni 26, 2016 at 12:46 am

  Eerlijk gezegd heb ik nooit geweten wat een clutch was..
  Maar nu ik deze review lees, begrijp ik eigenlijk niet hoe ik al die jaren zonder heb kunnen doen
  Wat een waanzinnig leuk en handig tasje..!! Echt helemaal te gek!
  Wat zou ik deze graag meenemen op vakantie. Hij zou geweldig staan bij mijn nieuwe strandjurkjes s’avonds ❤

 • Reply Naomi juni 26, 2016 at 3:16 pm

  Wat een ontzettend leuke clutch! De print geeft me het zomerse gevoel helemaal. Ik zou graag winnen om hem cadeau te doen aan mijn moeder. Zij houdt ook erg van mooie handgemaakte producten en staat altijd voor me klaar!

 • Reply Sanne Smits juni 26, 2016 at 4:44 pm

  Met deze clutch ben ik helemaal klaar voor de zomer 😀

 • Reply B K D juni 26, 2016 at 6:35 pm

  Ik wil deze clutch graag winnen zodat ik mijn zomer goed kan beginnen. Met de clutch heb ik een unieke eye catcher als ik zit op het terras. Zo steel ik de shine met een echte Tird Gender Generation tas!

 • Reply Lotte juni 26, 2016 at 7:37 pm

  Omdat er niet zoiets bestaat als “te veel tassen” 😉

 • Reply E juni 27, 2016 at 4:27 pm

  Ik zou hem graag voor mijn moeder winnen. Ze heeft al jaren een tasje dat ze altijd gebruikt als ze iets speciaals heeft en die tas heeft het deze week begeven dus tijd voor iets nieuws.

 • Reply Michael noo juni 28, 2016 at 9:24 am

  Ik zou deze heel graag willen winnen om mijn super vriendin mee te verrassen.. Ze verdient tijdens haar zwangerschap wel een mooi cadeau

 • Reply anica aarts juni 28, 2016 at 9:48 am

  Bijna op vakantie en wat zou er dan mooier zijn om deze in bezit te mogen hebben

 • Reply Feinette juni 28, 2016 at 8:07 pm

  Wat een mooie winactie! Ik wil dit graag winnen…Een lief vriendinnetje verdient dit.

 • Reply Liesbeth juni 29, 2016 at 10:05 am

  wat een gave clutch! Ik wil graag winnen om weer lekker te shinen!

 • Reply Chellinne juni 30, 2016 at 6:01 pm

  Ik wil heel graag iets van TGG, alleen mijn student budget laat dat niet toe!! Wil de clutch super graag!!!

 • Leave a Reply