Zwangerschapsdagboek

Week 33: Verlof & babyshower

september 19, 2015
Babyshower - Magic Mama

Week 33: Verlof & babyshower

Ruim 33 weken zwanger en lekker met verlof. Ik had dit jaar nog geen vakantie opgenomen, dus heb mijn vakantie aan mijn verlof geplakt. Dat is ook wel nodig met de verhuizing die er aan zit te komen. Aankomende woensdag krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Dat betekent toch nog wel even flink aan de bak. Maar nu neem ik eerst een paar dagen lekker rust.

Het afscheid op mijn was super leuk. Ik had geen idee, maar mijn collega’s hadden een babyshower voor me georganiseerd. Nietsvermoedend dacht ik dat ik een afspraak had met mijn manager voor de overdracht, tot ik de vergaderruimte inliep: SURPRISE!! Ik viel bijna om van de schrik, haha! Wat een leuke verrassing, echt heel lief. De babyshower was helemaal compleet, met ballonnen, drankjes, hapjes, slingers, spelletjes en een heleboel cadeautjes. Ik had het al hartstikke naar mijn zin op het werk, maar dit bevestigt de gezelligheid nog maar eens. Ik ben blij dat ik na mijn verlof weer naar zo’n leuke plek terug kan keren. Ik realiseer met de lang niet iedereen in zo’n luxe positie zit.

Ik had verwacht dat ik het wel lastig zou vinden om mijn werk los te laten. Je bent zo druk met allerlei projecten en dan moet je het halverwege opeens overdragen aan iemand anders. Jammer, want sommige dingen wil je gewoon graag zelf afmaken. Maar toen ik hoorde dat er een vervanger was gevonden voor tijdens mijn verlof en toen ik de overdracht achter de rug had merkte ik dat, dat loslaten toch niet zo moeilijk is. Er staan de komende tijd zoveel leuke dingen op de planning. Het nieuwe huis en natuurlijk de baby. Heerlijk om daar nu volledig mee bezig te kunnen zijn.

Een ander bijkomend voordeel is dat ik nu veel meer tijd heb voor mijn mamablog Magic Mama. Ik heb er echt zin in om hier meer mee bezig te gaan. De komende tijd wil ik minimaal 1 keer per dag een leuk bericht plaatsen op mijn blog. Hopelijk komen jullie allemaal regelmatig terug om mee te lezen!

De onderwerpen waar ik de komende tijd over zal schrijven zijn:
- Mijn zwangerschapsdagboek
- Verhalen over mijn dagelijks leven
- Handige tips en artikelen over mama zijn
- Lifestyle voor mama’s
- Gezonde recepten voor kinderen

Verder wil ik me ook meer gaan bezig houden met productreviews, trends voor mama’s, informatie over zwangerschap en leuke winacties.

Uiteraard zijn jullie tips van harte welkom! Missen jullie onderwerpen of zijn er onderwerpen waarover jullie meer willen lezen? Laat het me weten, bijvoorbeeld door hieronder een comment te plaatsen of door een mailtje te sturen naar info@magic-mama.nl. Tot snel!

Korting bij V&D:

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hoa Stpaul maart 1, 2016 at 5:16 am

    The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

  • Leave a Reply