Zwangerschapsdagboek

Week 32: kan ik thuis bevallen?

september 10, 2015
Echo week 32 - Magic Mama

Week 32: kan ik thuis bevallen?

De week is weer voorbij gevlogen! Ik ben zo ontzettend druk met werk, de verhuizing, de baby, etc. Gelukkig komt er over een week wat meer rust.

Gister was voor ons een bijzondere dag. We vierden namelijk ons 7 jarig samen zijn. Wow, wat gaat dat snel en wat is er veel gebeurd in 7 jaar. En dan te bedenken dat we elkaar zelfs al ruim 12 jaar kennen. We konden deze dag dus niet zomaar voorbij laten gaan.

Wat leuk uit kwam was dat we na werktijd een echo gepland hadden staan. We zijn dus samen naar de echo praktijk gegaan om naar de baby te zwaaien. Gelukkig zag alles er goed uit en is de baby goed gegroeid. Het zal geen kleintje zijn kregen we te horen, maar niks om ons zorgen over te maken. Gelukkig maar! Er was alleen één ding. De placenta leek maar 1 centimeter naast de uitgang te liggen. Voor een thuisbevalling is dit te dichtbij. Laat ik nou net heel graag thuis willen bevallen! Flink balen dus. Om deze reden hebben we volgende week een vervolgafspraak in het VU, waar nog een echo gemaakt zal worden. Duimen maar dus.

Misschien moet ik toch gaan wennen aan het idee van een ziekenhuisbevalling. Ik ben helemaal niet van de ziekenhuizen en vind het heerlijk om lekker thuis te kunnen blijven, net als de vorige keer. Hoe zijn jullie ervaringen met bevallen in het ziekenhuis? Vonden jullie het prettig?

Korting bij V&D:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply