Product reviews

Tiny Rituals

juni 25, 2016
Tiny Rituals baby

Voor mama en baby.

Ik ben dol op de producten van Rituals! Ze ruiken heerlijk, zijn fijn om te gebruiken en ik vind het altijd leuk om ze iemand cadeau te geven. Toen ik las dat Rituals een speciale lijn zou gaan lanceren voor baby’s en mama’s moest ik deze natuurlijk direct uitproberen!

De lijn voor baby en mama, Tiny Rituals genaamd, bestaat uit verschillende producten voor zowel baby als mama. Ik nam het ervan en probeerde ze gewoon allemaal! Een goed excuus om mijn kleine vent eens even heerlijk te vertroetelen en om een rust momentje voor mezelf te claimen.

De producten zien eruit zoals je van Rituals gewend bent. Leuke flesjes en potjes. De Tiny Rituals lijn is wit en de flesjes hebben een houten dop. Wat direct opvalt aan de producten is dat ze heerlijk ruiken. De baby producten bevatten amandelolie en rijstemelk en zijn speciaal ontwikkeld voor een gevoelig babyhuidje. Mijn kleine man heeft zo’n huidje. Bij het minste of geringste zit hij onder de rode vlekjes en droge plekjes. Ik moet echt heel voorzichtig zijn met wat ik voor hem gebruik. Zijn huidje voelde heerlijk zacht na het badje en hij had nergens last vast. Test geslaagd dus.

Een leuk product speciaal voor de babykamer en linnenkast vind ik de baby room & linen mist. Toegegeven, ik gebruik deze spray ook voor mijn eigen kleding. Hij ruikt namelijk zo lekker!

De producten voor mama zijn heel geschikt om cadeau te geven aan iemand die zwanger is, bijvoorbeeld tijdens een babyshower, of als kraamcadeautje natuurlijk. Wel handig om te checken of de mama een bad heeft, want het pakket bevat badolie en magnesiumkristallen voor in bad. Magnesium helpt bij het ontspannen van de spieren. Dat moet elke zwangere vrouw aanspreken! Ook zit er in het Tiny Rituals assortiment een anti-stretchmark tummy cream. Deze heb ik niet geprobeerd, maar altijd handig om te weten dat ze hem hebben.

Goed om te weten is dat je met de Tiny Rituals niet alleen jezelf een plezier doet, maar ook een heleboel kindjes die het veel minder goed hebben dan wij. Maar liefst 10% van de opbrengsten van de Tiny-Rituals collectie gaan naar de stichting Tiny Miracles. Deze stichting gelooft erin dat uit kleine daden van liefde, grote wonderen kunnen ontstaan en helpt daarom kinderen in India aan een betere start van hun leven.

Wat mij betreft is de Tiny Rituals lijn nu al een succes en ik ben zeker van plan om de producten te blijven gebruiken!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply