Samenwerken en Adverteren

Samenwerken en adverteren

Leuk dat je deze pagina bezoekt. Waarschijnlijk ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Magic Mama en ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Lees in dat geval vooral even verder, want mogelijkheden zijn er genoeg!

Magic Mama wordt voornamelijk gelezen door (jonge) moeders (en een aantal vaders). Ben je op zoek naar een manier om met deze doelgroep in contact te komen dan ben je hier aan het goede adres.

Er zijn verschillende manieren om een samenwerking aan te gaan. Hieronder volgen een aantal voorbeelden. Het is wel belangrijk om te weten dat ik alleen met partners samenwerk, die passen bij mijn normen en waarden een leuke aanvulling zijn op de content van Magic Mama. Om hiervan een idee te krijgen raad ik je aan om de pagina ‘over mij’ eens door te lezen.

Bezoekersaantallen

Het aantal unieke bezoekers op Magic Mama stijgt elke dag. Wil je de meest recente data ontvangen? Stuur me dan even een mailtje via info@magic-mama.nl.

Hierbij de aantallen van april 2016:

Unieke bezoekers Magic Mama: 9.450
Pagina weergaven Magic Mama: 17.900
Facebook fans: 1.260
Instagram volgers: 540
Twitter volgers: 500

Product review

Wil je een product door mij laten testen en mij hierover een review laten schrijven? Dat is mogelijk. In dit geval wil ik je aanraden om eerst contact op te nemen, alvorens het product toe te zenden. Op deze manier kunnen we van te voren de verwachtingen afstemmen, zodat teleurstellingen voorkomen worden. Contact opnemen kan via info@magic-mama.nl.

Sponsored Story

Uiteraard is het mogelijk om een redactioneel stuk door mij te laten schrijven en te laten publiceren. Dit kan gaan over bijvoorbeeld een evenement, een merk, een webshop, een product, etc. Van te voren maken we afspraken over de inhoud van het artikel, maar houd er rekening mee dat ik altijd eerlijk ben in mijn artikelen en mijn mening zal geven over het onderwerp waarover ik schrijf.

Winacties

Winacties zijn altijd van harte welkom, omdat ik het erg leuk vind om mijn lezeressen blij te kunnen maken met een gratis product. Meer informatie over het aanmelden van een winactie bij Magic Mama vind je op deze pagina.

Social influence

Magic Mama is actief op verschillende social media kanalen. Het is mogelijk om je product of dienst onder de aandacht te brengen via één of meerdere van deze kanalen. Dat kan door middel van tekst, maar nog leuker is het om gebruik te maken van foto- en/of video materiaal.

De social kanalen van Magic Mama vind je hier:
FACEBOOK
INSTAGRAM
TWITTER
SNAPCHAT

Social advertising

Om je campagne extra kracht bij te zetten is het mogelijk om gebruik te maken van social advertising uit naam van Magic Mama. Adverteren kan op het moment via Facebook, Instagram en Twitter. We kunnen gezamenlijk een losstaande social media campagne opzetten, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een redactioneel stuk of een product review te laten plaatsen en het bereik met behulp van social advertising te vergroten. Vraag naar de mogelijkheden!

Persberichten

Ik ben altijd op zoek naar leuke en interessante content voor mijn lezeressen. Informatie over nieuwe producten of evenementen is van harte welkom. Persberichten mogen verzonden worden naar: info@magic-mama.nl.

Bijwonen persevenement

Ik vind het leuk om persevenementen bij te wonen. Helaas heb ik hier niet altijd de tijd voor en ik hoor dus graag geruime tijd van te voren wanneer het persevenement plaats zal vinden. Op deze manier kan ik tijd vrij plannen om aanwezig te zijn.

Contact

Heb je een ander idee of wil je meerdere van bovenstaande opties met elkaar combineren? Wil je de mogelijkheden graag met me bespreken? Neem dan gerust contact op. Dit kan via info@magic-mama.nl. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier.