Product reviews

Review: Vtech Dromenland Projector

juni 13, 2016
Vtech Dromenland Projector 2

Door ons getest!

Wij werden door Vtech gevraagd om deel uit te maken van hun testpanel. Zo’n leuk aanbod slaan wij natuurlijk niet af! Wij hebben thuis best wel wat speelgoed van Vtech en de combinatie van lichtjes en geluidjes maken mijn kinderen steeds heel erg blij. Omdat Mick bijna acht maanden oud is mochten wij de Vtech Dromenland Projector testen.

Het plezier begon al tijdens het uitpakken. Niets leuker dan cadeautjes uiteraard! Officieel is de Dromenland Projector bedoeld voor kindjes van 0 tot 2 jaar, maar daar trekt mijn dochtertje van 2,5 zich niks van aan. Dat werd dus letterlijk vechten om wie er met het speeltje vandoor mocht gaan. En de winnaar? Dat was mama! Ik wilde namelijk eerst eens even bekijken wat de Vtech Dromenland Projector eigenlijk is.

Het fijne aan dit speelgoed is dat alles zich vanzelf wijst. Geen moeilijke gebruiksaanwijzing nodig dus. De Dromenland Projector heeft de vorm van een beertje. Eigenlijk is het beertje niet echt bedoeld om mee te spelen, maar het nodigt wel heel erg uit! Je moet het meer zien als een super-de-luxe muziekdoos.

Je kunt het beertje ergens neerzetten of ophangen (er zich een ophangclip bij). Het beertje speelt liedjes af, maar ook rustgevende geluiden en zelfs white noise (= geluiden die de baby in de baarmoeder hoort). Je kunt de tijd instellen, dus het muziekje stopt automatisch na 10 of 30 minuten.

 

Projector = fun!

Mijn kindjes werden blij van de liedjes, maar nog veel blijer werden zij van de projector. Er zit namelijk een projector in, die op het plafond schijnt. De projectie draait rond en er komen sterretjes, beertjes, etc. voorbij. Ik moest zo lachen, want mijn zoontje lag in bed met open mond naar het plafond te kijken en mijn dochtertje ging ernaast op de grond zitten wijzen en noemde alles op wat er voorbij kwam. Ook al is ze 2,5, ze vindt hem echt geweldig. Handig ook wanneer ik Mick’s luier moet verschonen en zij even moet wachten!

De volgende ochtend deed ik nog een leuke ontdekking. Mick begon te huilen en nog voordat ik bij hem was begon de Dromenland Projector uit zichzelf een liedje af te spelen. Dat is toch leuk?!

Wij zijn er super blij mee. Ook echt een aanrader als kraamcadeautje! Hij is verkrijgbaar in wit/blauw en in roze en kost €17,99.

Vtech is nog op zoek naar leden voor haar testpanel en geeft via Instagram ook regelmatig leuke prijzen weg. De moeite waard dus om even een kijkje te gaan nemen: instagram.com/vtechspeelgoed

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Leonie van Mil juni 13, 2016 at 8:24 pm

    Oh leuk!! Die wil ik ook! Ik ga gauw kijken op instagram 😉 mijn zoontje slaapt niet zo goed in. Dit zou een goede afleiding zijn.

  • Leave a Reply