Product reviews

Review babyfoon Gynoii One

april 14, 2016
Gynoii One babyfoon (3)

Review babyfoon Gynoii One

Toen ik de vraag kreeg om Gynoii One babyfoon te testen zei ik direct volmondig ja. Met twee kleine kindjes gebruiken we de babyfoon bijna de hele dag en nacht. Uiteraard hadden we zelf al een babyfoon, maar de Gynoii One is compleet anders dan de babyfoon die wij gewend zijn. Goed vergelijkingsmateriaal dus.

Ik ben zo’n moeder die altijd heel hard riep dat babyfoons met honderdduizend verschillende opties en met webcam zonde van het geld zijn. Toen onze dochter geboren werd kochten wij dan ook een hele simpele babyfoon. We konden onze kleine meid horen, er zat een melodietje in en we konden er iets door zeggen. Prima. Ik moet er wel bij vermelden dat wij destijds in een appartement in Amsterdam woonden. Alles gelijkvloers, dus ons meisje was nooit ver bij ons vandaan.

Inmiddels zijn we verhuisd naar een rijtjes huis. Mick en Roos slapen dus boven. Hierdoor is een babyfoon toch wat belangrijker geworden. Zeker met het mooie weer zit ik steeds vaker in de tuin, terwijl de kinderen liggen te slapen. Wel handig dus om een babyfoon te hebben, die in de tuin ook bereik heeft. Ik kan nu al verklappen dat dit één van de punten is waarover ik erg tevreden ben.