Over Magic Mama

Voor alle Magic Mama’s

Moeders zijn wonderlijke wezens en het moederschap is een opeenstapeling van wonderlijke gebeurtenissen. Iedereen die het voorrecht heeft om moeder te mogen worden kan dit denk ik beamen. Magic Mama is er voor al deze moeders, moeders to be, of wanna be moeders.

Dat het moederschap niet alleen maar rozengeur en maneschijn is weten we allemaal. Dit neemt niet weg dat, heel cliché gezegd, alle clichés waar zijn. Je krijgt er zoveel voor terug!

Verhalen en belevenissen uit mijn leven vind je hier. Meelezen in mijn zwangerschapsdagboek kan hier. Handige tips over mama zijn staan hier. Meer informatie voor en over gastbloggers is hier te vinden.

Wil je in contact komen?

Contact opnemen met Magic Mama kan hier!

Moederschap en lifestyle volgens Magic Mama

- Relax en blijf lachen! Neem het leven niet te serieus. Maak veel tijd vrij voor je kids en geliefden. Knuffels lossen 99% van alle problemen op.

- Be good & do good! Wees lief voor jezelf en voor een ander. Organisaties als Moeders voor Moeders, Plan Nederland (Because I am a Girl) en Warchild draag ik een zeer warm hart toe.

- Stay healthy! Natuurlijke voeding zonder toevoegingen, weinig suiker, veel de buitenlucht in, regelmatig sporten en borstvoeding geven zo lang als het kan.

- Zelf leren en ontdekken! Ik stimuleer mijn dochter om zoveel mogelijk zelf te doen. Uiteraard help ik haar waar nodig. Ze straalt als ze merkt dat ze het zelf kan.

Hallo! Ik ben Elske en …

… ik woon in Amstelveen, heb een heerlijk sociaal leven en houd van het goede leven. Festivals bezoeken in de zomer, genieten van een wijntje op het terras, dansen, tot laat in de nacht kletsen met vriendinnen en regelmatig op vakantie of stedentrip gaan.

… ik heb een te gekke baan bij een mediabureau in Amstelveen. Ik ben gedreven, probeer altijd nieuwe dingen bij te leren en stort me dagelijks opnieuw met veel plezier op mijn werkzaamheden. Daarnaast houd ik me bezig met mijn grote hobby: schrijven en het bijhouden van deze blog.

… ik ben een echt familiemens en geniet ervan om samen te zijn met mijn gezin, mijn ouders en mijn (schoon)broers en (schoon)zussen. Mijn vriend en ik zijn al 7 jaar gelukkig samen en maken regelmatig tijd voor elkaar vrij.

… ik ben de mama van Roos (jan '14) en Mick (okt '15). Moeder zijn is het beste wat mij ooit is overkomen en mijn kids zijn mijn lust en mijn leven. Het liefst ben ik elke dag de hele dag bij ze. Ik kan er geen genoeg van krijgen!

Bovenstaande omschrijvingen zouden zomaar de omschrijvingen van vier heel verschillende personen kunnen zijn, maar dat zijn ze niet. Vraag vier bekenden om mij te omschrijven en je zou zomaar één van bovenstaande omschrijvingen kunnen krijgen. Of een combinatie van de vier.

In mijn blog neem ik jullie mee in mijn leven. Mijn belevenissen als mama, als vriendin, als zus, als dochter, als werknemer. De leuke dingen die ik meemaak, maar ook de onhandige, spannende, verdrietige en soms hilarische situaties waarin ik terecht kom. Veel leesplezier!

Nieuwe berichten