Mijn verhalen

Nu ook op www.babyenkind.nl!

september 26, 2015
Baby en Kind - Mama Magic - Gastblogger - Mamablog

Nu ook op www.babyenkind.nl!

Ik heb super leuk nieuws! Deze week werd ik gevraagd om als gastblogger aan de slag te gaan voor Babyenkind.nl. Uiteraard hoefde ik niet lang na te denken over het antwoord. Hartstikke leuk natuurlijk. Vanaf nu kunnen jullie mijn verhalen daar dus ook volgen. Mijn eerste bericht is inmiddels een feit. Je kunt hem hier lezen!

Wie is Babyenkind.nl?

Ken je Babyenkind.nl nog niet? Dit is een super leuke website speciaal voor moeders. Je vind hier super veel informatie over zwangerschap en over kinderen is alle leeftijden. Van baby tot tiener, over alle leeftijden valt er genoeg te lezen. Daarnaast heeft de website een heel erg druk bezocht forum. Je kunt hier gezellig kletsen met andere moeders over alle onderwerpen die met het ouderschap te maken hebben. Hier vind je ook mijn columns terug!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply find this maart 11, 2016 at 5:01 pm

    I just want to say I’m newbie to blogging and honestly savored you’re web-site. Almost certainly I’m going to bookmark your website . You definitely have really good writings. Appreciate it for sharing with us your blog.

  • Leave a Reply