Zwangerschap

Musthaves tijdens je zwangerschap

maart 13, 2016
Musthaves voedingskussen

Musthaves tijdens je zwangerschap

Voordat ik zwanger werd vond ik het lastig om te bepalen wat ik tijdens mijn zwangerschap allemaal nodig zou hebben. Gedurende mijn zwangerschap kwam ik er steeds meer achter wat ik handig vond om in huis te hebben. Een aantal items waren voor mij echt onmisbaar. Ik deel ze hier met jullie.

Platte schoenen

Normaal gesproken loop ik vaak op hoge hakken. Vooral op mijn werk houd ik ervan om hakken te dragen. Tijdens mijn zwangerschap kon dit echter niet. Althans, het kon natuurlijk wel, maar het leek me niet verstandig. Ik heb daarom direct aan het begin van mijn zwangerschap een aantal paar platte schoenen gekocht. Op deze manier vond ik het een stuk leuker om platte schoenen aan te doen. Het eerste wat ik kocht na mijn zwangerschap was overigens een paar hele, hele hoge hakken.