Winacties

Kubo en het Magische Zwaard

augustus 16, 2016
Win tickets

Win tickets en meer!

Op 24 augustus komt de nieuwe animatiefilm Kubo en het Magische Zwaard uit. Hebben jullie hier al iets over gelezen of gehoord? Voor diegene die voor het eerst lezen over deze nieuwe film, hierbij een korte omschrijving:

De film gaat over een jonge jongen, genaamd Kubo. Op een dag roept hij per ongeluk een wraakzuchtige geest uit het verleden op. Om zijn familie te redden moet hij het mysterie van zijn overleden vader oplossen. Zijn vader was de beste samoerai die ooit heeft geleefd. Kubo gaat de strijd aan tegen goden en monsters.

Klinkt spannend hé? Zeker voor een animatiefilm! Ik heb de trailer bekeken en volgens mij is hij dat zeker. Een film voor stoere jongens en meisjes. Nieuwsgierig? De trailer vind je hier.

Ben je enthousiast geworden? Denk je dat jouw kids deze film te gek zullen vinden? Dat komt mooi uit! Ik mag namelijk hele toffe prijzen weggeven, namelijk:

- Twee keer 2 vrijkaarten voor de film
- Twee keer een officiële Kubo en het Magische Zwaard rugzak
- Twee keer een Kubo en het Magische Zwaard origami set

Wil je kans maken op deze prijzen? Laat dan hieronder in de comments weten met wie jij Kubo en het Magische Zwaard wilt gaan bekijken!

Deelnemen kan tot en met 31 augustus. Daarna worden de winnaars middels een loting bepaald.

KUBO EN HET MAGISCHE ZWAARD draait vanaf 24 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, ook in 3D

Meer informatie over de film vind je op de website: www.kuboenhetmagischezwaard.nl

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Lusan van Beers augustus 18, 2016 at 10:04 pm

  Ik zou graag samen met Jaimy (6jaar ) gaan. Een leuk uitje samen heeft hij wel verdiend na mij 8 maanden zwangerschap heel goed geholpen te hebben.

 • Reply Annemieke augustus 18, 2016 at 10:57 pm

  Na een moeilijke tijd zou ik graag met mijn sterke dochter van 10 jaar naar de film willen gaan om deze tijd af te sluiten.

 • Reply Liesbeth augustus 19, 2016 at 6:35 am

  Voor een klein vriendje doe ik graag mee!

 • Reply Cindy Strijkers augustus 19, 2016 at 10:37 am

  Ik zou met mijn 2 jongens van 10 en 9 gaan, de trailer vinden ze echt helemaal te gek, dit is echt een film in ons straatje en Tim en Niek vragen al elke dag wanneer we deze film kunnen gaan zien 😀

 • Reply kristel brouwers dijkhuizen augustus 21, 2016 at 8:32 am

  Ooh super leuk mijn eigen kindje zal te klein zijn om al mee te gaan maar genoeg kinders om ons heen neefjes nichtjes die maar al te graag mee zouden willen dus. Dan maar allemaal mee en de rest zo betalen haha even leuk duss ik doe graag mee

 • Reply esther The augustus 21, 2016 at 11:34 am

  wat een leuke rugzak voor het nieuwe schooljaar , die wil ik graag winnen voor mijn zoontje

 • Reply Linda Raaijmakers augustus 24, 2016 at 4:41 am

  Met onze tweeling Lucas & Eva. Vooral Eva heeft het over niks anders :)

 • Reply San Hostens augustus 24, 2016 at 6:09 am

  Ons petekindje is hier helemaal gek van!

 • Reply Chris Alliet augustus 24, 2016 at 6:20 am

  Mijn vrouwtje en ik houden enorm van dit soort animatiefilms en al zeker omdat ik zelf weg ben van alles dat met Japan te maken heeft. Ik heb de trailer gezien en het wordt een FANTASTISCHE film :)

 • Reply Annie Arteel augustus 24, 2016 at 6:47 am

  Ik doe mee voor mijn dochter. Vind ze gewoon fantastisch!

 • Reply Cecilia augustus 27, 2016 at 9:29 pm

  Met mijn allerbeste vriendje Jazz!

 • Reply Esmee augustus 30, 2016 at 11:47 am

  Mijn dochter voelt zich steeds stoerder nu ze op zelfverdediging zit. Trots dat ze durft en voor zichzelf opkomt! Dit lijkt me een mooie film over respect en trots.. belangrijk om te zien en te benoemen. Wil het graag zien met haar!

 • Leave a Reply