Mijn verhalen

Komt een moeder bij de dokter…

januari 14, 2016
Komt een moeder bij de dokter

Komt een moeder bij de dokter…

“Trek je schoenen aan!” roep ik naar Roos terwijl ik Mick in de Maxi-Cosi hijs. Mick sputtert tegen. Hij heeft net gedronken en wil liever nog even rondgelopen worden. Geen tijd. Ik moet over 15 minuten bij de huisarts zijn. Daar moet ik nog een parkeerplek zien te vinden, naar het gebouw lopen en de lift nemen naar de eerste verdieping.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lanny Sowada maart 2, 2016 at 2:34 am

    The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

  • Leave a Reply