Fashion

Kids fashion verslaafde gezocht!

maart 19, 2016
Kids mode

Kids fashion verslaafde gezocht!

Ben jij altijd bezig met mode voor kinderen? Vind je het geweldig om je eigen kinderen volgens de laatste mode te kleden of heb je een eigen webwinkel in kinderkleding en ben je daarom dagelijks bezig met de laatste trends op het gebied van kids fashion. Wat de reden ook is, als jij die persoon bent die gek is op kinder- en babykleding, dan ben ik op zoek naar jou!

Voor de nieuwe rubriek ‘Fashion voor Magic Kids’ op Magic Mama ben ik op zoek naar iemand die hiervoor gave ideeën aan wil leveren. Dit is de bedoeling:

- Op regelmatige basis (wekelijks, tweewekelijks, maandelijks, dit gaat in overleg) zoek jij een toffe kinderoutfit bij elkaar (op foto’s).

- Je kunt dit doen door foto’s te zoeken op Internet, maar het mogen ook artikelen zijn uit je eigen webshop. Op deze manier kan je direct een beetje reclame maken.

- Het is de bedoeling dat je een korte uitleg geeft bij de gekozen outfit. Waarom heb je ervoor gekozen? Wat zijn de trends van het moment en hoe zien we deze trends terug in de gekozen outfit?

- Jouw outfit met uitleg krijgt een mooie plek op de website van Magic Mama en wordt gedeeld op de social kanalen van Magic Mama. Eigenlijk krijg je dus je eigen rubriek!

Webshop eigenaren opgelet: ik vind het geen probleem om bij jouw artikelen een link naar je webshop te plaatsen. Just so you know…

Lijkt het je tof om op deze manier je creativiteit kwijt te kunnen en met kids fashion bezig te zijn? Stuur me dan een mailtje via info@magic-mama.nl waarin je vertelt waarom je graag in aanmerking wilt komen. Hopelijk tot snel!!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply