Mijn verhalen

Hoera, ik ben tante!

maart 24, 2016
Ik ben tante

Hoera, ik ben tante!

Afgelopen maandag 21 maart ben ik tante geworden van een prachtig, lief nichtje. Ze heeft een hele mooie naam, maar vanwege haar privacy noem ik haar hier gewoon mijn nichtje. Natuurlijk ben ik direct op visite gegaan om haar te bewonderen. Wat is ze mooi en lief. Ze heeft een flinke bos donkere haartjes. Zo schattig! Het is duidelijk te zien dat ze Indonesische roots heeft. Wat natuurlijk het aller belangrijkste is, is dat ze helemaal gezond is. Gelukkig gaat het ook met mama (mijn zus dus) heel goed.

Gisteren ben ik voor de tweede keer op visite geweest. Roos was toen naar het kinderdagverblijf, dus waren Mick en ik met z’n tweeën. Mick is precies 5 maanden ouder dan mijn nichtje. Zo leuk om samen met mijn zus met onze baby's op de bank te zitten. Grappig genoeg wilden neef en nicht tegelijkertijd drinken, dus zaten we naast elkaar borstvoeding te geven. Een mooi en uniek momentje!

Aangezien ik weet dat mijn zus mijn blog ook leest, wil ik haar en haar gezin hierbij heel veel geluk wensen met hun lieve, kleine meisje! Wat een rijkdom om zo’n prachtig gezin te hebben. Geniet ervan met z’n allen lieverds!!