Winacties

Yes, ik mag weer een hangmat weggeven!

juni 23, 2017
Win een hangmat

Yes, ik mag weer een hangmat weggeven!

Hebben jullie de afgelopen tijd ook zo ontzettend genoten van het lekkere weer? Ik schreef hier eerder al een blogje over. Waar ik vooral onwijs van kan genieten is een dagje lummelen in de tuin. Gewoon lekker niks doen. Een badje met water en speelgoed voor de kindjes en zelf met een goed boek in het zonnetje liggen. Wat mij betreft is dat pure luxe. Nou is er nog wel één ding wat het plaatje helemaal compleet zou maken. Raad je het al? Natuurlijk! Een hangmat!

Ik zie mezelf al liggen in zo’n hangmat in de tuin, tussen twee bomen in (of gewoon in een hangmat standaard, want dat kan natuurlijk ook). Ken je het gevoel?! Ogen dicht. Langzaam heen en weer wiegen. Koude cocktail in je hand. Zonnetje in je gezicht. Dat is toch ultiem ontspannen! En dan je giechelende kindjes die bij je in de hangmat proberen te kruipen, want voor hen is een hangmat ook te gek!

Afgelopen Moederdag gingen wij met de kindjes naar een terrasje bij het Amsterdamse bos. Ook daar hingen een aantal hangmatten. En een lol dat de kindjes hadden. Er in en er weer uit en er weer in en er weer uit. De één er in en de andere schommelen. Wij moesten er vreselijk om lachen. Wat zijn het toch een schatjes!

Anyway, ik dwaal af. Wat ik eigenlijk met jullie wil delen is dat ik een super toffe winactie heb! Ik mag namelijk een Tropilex hangmat (of hangstoel) weggeven aan één van mijn lezeressen! Vorig jaar heb ik er ook al één weg mogen geven en toen werd er zo enthousiast gereageerd, dus ik vind het super tof dat ik dit jaar weer iemand blij mag maken!

De hangmat wordt aangeboden door www.hangmatgigant.nl en www.hangmatstandaard.nl. Op hun website vind je het volledige assortiment. Kijk ook even onder het kopje baby & kids, hier vind je namelijk hangmatten voor baby’s en kinderen. Ik ben dus compleet verliefd geworden op die baby hangmatten. Echt the cutest thing ever!!

Als winnaar mag je zelf kiezen welke Tropilex hangmat je wil ontvangen. Je mag ook kiezen voor een hangstoel. Handig als je ruimte wat beperkt is. Let wel even op de merknaam bij de producten. Het gaat echt om Tropilex. Volg anders deze link, dan zit je zeker goed. Het zijn super mooie, kwalitatieve hangmatten, van katoen. Je hebt ze in vrolijke prints of gewoon in naturel. Als je het écht gezellig wil maken kan je zelfs kiezen voor een tweepersoonshangmat. Doe eens gek!

Hoe kan je winnen?

Dat is dus heel makkelijk, want waarom zouden we moeilijk doen? Laat hieronder gewoon even een berichtje achter in de comments. Vergeet niet je naam en emailadres erbij te zetten, zodat ik je kan bereiken. Begin juli maak ik de winnaar bekend. Veel succes!!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Tamara juni 26, 2017 at 11:23 am

  Superleuk! Zusje heeft er ook één en daar ligt kleine Reef zo lekker in! Zou voor Evan ook leuk zijn!

 • Reply Sandy v geul juni 26, 2017 at 11:46 am

  Ohhhhhhhh heerlijk zo’n hangstoel

 • Reply Vollie van der Ploeg juni 26, 2017 at 2:10 pm

  Ja superleuk zo’n hangmat. Ik heb ze mogen ervaren in Suriname, zo lekker ik heb er zelfs een nacht in geslapen. Ik had heerlijk geslapen.

 • Reply Mila juni 26, 2017 at 10:31 pm

  Ja superleuk kunnen we heerlijk chillen in ons paradijslijke tuin

 • Reply Daniemle juni 27, 2017 at 4:45 am

  Jaaaa die zou ik graag winnen! Tuin is nu een groot kinderspeelparadijs maar de hangmat ontbreekt nog op dat lijstje en is zowel leuk voor papa, mama EN de twins!!!

 • Reply Cecilia juni 27, 2017 at 11:30 am

  Ik weet wel iemand die ik dit gun!! Zij is nu nog zwanger en het verloopt niet helemaal voorspoedig!! Ik doe mee voor haar

 • Reply Aster Barnes juni 27, 2017 at 2:34 pm

  Leuk!! Lekker hangen in de hangmat kijkend naar manlief & dochterlief terwijl ze hun kunsten op de Slackline vertonen, en ons ‘hippie’ paradijs is compleet

 • Reply Marion van den Nieuwenhuijzen juni 28, 2017 at 6:03 am

  Hartstikke leuk….ik en mijn meiden zouden superblij hier mee zijn…duimen maar….

 • Reply Grada juni 28, 2017 at 4:51 pm

  Heel graag! mooi voor in de tuin, voor bij de vijver

 • Reply Linda Smeets juni 29, 2017 at 4:50 pm

  Geweldig! Wij gaan dit jaar niet op vakantie maar maken het natuurlijk wel gezellig in de tuin, een hangmat past erg goed bij die gezelligheid.

 • Reply Linda Post juni 30, 2017 at 6:20 pm

  Wat een toffe actie, hier word ik nou echt blij van!
  Ik heb in de tuin al wel een hangmat standaard staan, maar de hangmat zelf ontbreekt Ik heb stiekem al even op de site gegluurd, wat een keuze zeg. Dat wordt nog moeilijk kiezen voor de winnaar.
  Die babyhangmatjes zijn inderdaad schattig! Misschien als er een tweede kindje mag komen hier

  Onze dochter Fenna is niet echt een slaper, ze is overdag bijna alleen maar wakker en deze mama dus ook. Om heel eerlijk te zijn put het me soms een beetje uit. Het lijkt me heerlijk om af en toe even te kunnen ontspannen op een eigen plekje, Fenna ernaast spelend in het campingbedje buiten. En wie weet doet de buitenlucht wonderen en valt ze zelfs in slaap We hebben de hele vakantie nog voor ons, we gaan ook niet op vakantie, dus dan is het wel zo fijn als je je op je gemakje voelt in de tuin

 • Reply Anita H. juli 1, 2017 at 1:08 pm

  Ik wil heel graag een hangmat (of -stoel) winnen voor een vriendin.

 • Leave a Reply