Mijn verhalen

Genieten van het mooie weer

juni 21, 2017
Genieten van de lente

Wat word ik toch vrolijk van dat heerlijke weer de afgelopen tijd!! Echt alles is net een beetje leuker en fijner als het zonnetje schijnt. Tenminste, dat vind ik.

 

Op het moment zit ik lekker in het zonnetje in onze tuin. Het is half 10 ’s morgens en nog niet al te warm. Precies lekker. De kindjes spelen in het speelgoedtentje in de tuin. Ze hebben er allemaal boekjes en autootjes naartoe gesleept en zijn zo lief samen aan het spelen. Soms zijn het écht broer en zus. Dan zijn ze elkaar aan het duwen, pakken ze elkaars speelgoed af. Je kent het wel. Maar nu zitten ze zo schattig samen boekjes te lezen. Heerlijk! En dat geeft mij een momentje om te schrijven.

 

De afgelopen dagen hebben we enorm genoten van het mooie weer. De kindjes zijn met dit weer heel snel tevreden. Sinds een jaar hebben wij de luxe van het hebben van een eigen tuin. Dat betekent dat we ’s morgens direct de schuifdeuren open gooien en naar buiten gaan. Een badje in de tuin en iedereen is happy!

Hier in de buurt zijn ook een aantal spetterbadjes te vinden. Wanneer de temperatuur boven de 20 graden komt, worden ze gevuld met water. Voor ons dus geen file rijden naar het strand. Aangezien de kids ’s middags nog slapen is dat voor ons sowieso niet echt te doen. Op het strand slapen ze niet en als we ze thuis willen laten slapen is de ochtend wel heel erg kort.

 

Het lijkt erop dat vandaag voorlopig de laatste écht mooie dag is. Wij gaan dus nog lekker genieten! Wat doen jullie het liefst met dit mooie weer? Fijne dag allemaal!

 

Liefs

XXX

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply