Zwangerschapsdagboek

Geboortekaartjes ontwerpen

september 30, 2015
Geboortekaartje ontwerpen - Magic Mama - Mamablog

Geboortekaartjes ontwerpen

Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels wel weten hebben wij op het moment thuis de taken even als volgt verdeeld:
- Mijn vriend houdt zich bezig met ons nieuwe huis en de verhuizing
- Ik houd me bezig met de voorbereiding op de komst van de baby

Eén van de leukste dingen die ik hiervoor mag regelen zijn de geboortekaartjes. Het liefst zou ik het kaartje zelf ontwerpen, want ik heb zoveel leuke ideeën in mijn hoofd, maar jammer genoeg kan ik dat niet. Hiervoor ben ik dus op zoek gegaan naar iemand die het kaartje voor ons wil ontwerpen en gelukkig lijkt dat inmiddels gelukt te zijn!

Hierboven zien jullie het kaartje van onze dochter Roos. Dit kaartje is ontworpen door een vriendin van me en dus helemaal speciaal voor ons gemaakt. Voordat Roos geboren werd noemden we haar altijd al ons kleine aapje. Achteraf blijkt ze dat ook nog eens echt te zijn. Ze klimt en klautert overal op. Mensen verbazen zich er vaak over hoe snel en handig ze in de speeltuin de toestellen op klimt. Het kaartje past dus helemaal bij ons en bij haar.

Ons tweede kaartje willen we graag in dezelfde stijl houden als het eerste kaartje. Op die manier wordt het allemaal één geheel. Ons vorige kaartje klapte vanuit het midden open en dat willen we nu weer. Verder kiezen we qua thema opnieuw voor een dier, maar dit keer wel voor een heel ander dier. Welk dier het wordt houd ik nog even geheim, maar het resultaat zal ik hier uiteraard met jullie delen! Het dier waar we nu voor hebben gekozen verschilt op alle mogelijke manier van de aapjes voor Roos. Ik ben heel benieuwd of we over een paar jaar zullen zeggen: “Ja, die past écht bij hem op haar!”.

Ik heb een uitgebreid document gemaakt met al onze wensen qua ontwerp en teksten. Deze zijn vanmorgen naar de ontwerper gestuurd en als het goed is krijgen we dus heel binnenkort het eerste ontwerp te zien. Ik ben super benieuwd!

Ondertussen ga ik vast verder met de adressen. Mijn idee is om de adressen alvast voor te drukken op etiketten, zodat we straks alleen de kaartjes nog maar in de enveloppen hoeven te doen. Natuurlijk willen we de kaartjes zo snel mogelijk na de geboorte versturen.

Hoe hebben jullie de geboortekaartjes aangepakt? Hebben jullie zelf iets ontworpen of gekozen voor een bestaand kaartje? En hoeveel kaartjes hebben jullie uiteindelijk verzonden? Ik denk dat het er bij ons ongeveer 75 worden. Mochten jullie nog tips hebben voor het ontwerp of de verzending dan hoor ik het graag!

Korting bij V&D:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply