Product reviews Winacties

GaiaZOO | win 4 gratis kaartjes

september 8, 2016
GaiaZOO

Bekijk de leeuwenwelpjes in GaiaZOO!

Toen begin dit jaar mijn zwangerschapsverlof op zijn einde begon te lopen leek het ons lekker om een weekje op vakantie te gaan met het hele gezin. We wilden het makkelijk houden, niet te ver reizen, maar toch een ‘buitenland’ gevoel hebben. We besloten daarom een weekje naar Maastricht te gaan. Van Maastricht krijg ik altijd een enorm vakantiegevoel. Het is zo’n leuke en gezellige stad en in de omgeving is van alles te beleven. Zo brachten wij bijvoorbeeld een bezoekje aan de Grotten in Valkenburg en aan de dierentuin GaiaZOO in Kerkrade.

Mijn vriend en ik komen allebei uit het oosten van het land en we wonen nu in het westen van het land. De dierentuin GaiaZOO kenden wij om deze reden nog niet. Ik had er wel eens iets over gehoord, maar we waren er beide nooit geweest. Goede reden voor een bezoekje dus!

We planden ons dagje dierentuin op de mooiste dag van de week. Het was koud, maar wel droog, dus daar konden we ons prima op kleden. Het voordeel hiervan was dat het lekker rustig was in de dierentuin en we dus overal vooraan konden staan. Toen we wat research deden naar GaiaZOO kwamen we er achter dat deze dierentuin al vier keer gekozen is tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en ze werd ook al een keer 1e en een keer 2e in de ‘Leukste Uitje van Nederland Verkiezing’ van de ANWB. Je kunt je voorstellen dat onze verwachtingen behoorlijk hoog waren!

Wat leuk is aan GaiaZOO is dat de dierentuin is opgedeeld in verschillende gebieden. Je wandelt bijvoorbeeld over de savanne en door het regenwoud. In elk gebied is de bijbehorende natuur nagebootst en vind je de dieren die er thuis horen. Wat mij direct opviel is dat de dierenverblijven op een hele mooie en verzorgde manier in elkaar overgaan. Ook wanneer je even niet langs de dieren wandelt is het park fantastisch mooi afgewerkt. De dierenverblijven zijn groot en mooi, wat ik toch wel erg belangrijk vind aan een dierentuin. Dieren in een klein hok vind ik al snel zielig. Wij hadden wel de pech dat niet alle dieren buiten waren, maar dat mocht te pret niet drukken. We hebben enorm genoten van ons bezoek.

Naast het bewonderen van de dieren zijn er nog allerlei andere dingen te beleven in het park. Voor de dino-fans is er een heus DinoDome. Hier vind je reusachtige dinosauriërs en kunnen de wat grotere kindjes helemaal los gaan in de klimtouwen en andere speeltoestellen. Wat ook heel tof is, is de jungle-tour. Je wandelt dan over touwbruggen boven het dierenverblijf. Er is ook veel zorg besteed aan educatie. Over alle dieren en gebieden is veel informatie te vinden. Leerzaam voor de kids, maar ook voor jezelf, want ik durf te wedden dat je lang niet alles weet wat er te lezen valt.

Wat overigens een aanrader is, mocht je het park willen bezoeken (en je bent niet de winnaar van de kaartjes), is dat je van te voren online kaartjes kan bestellen. Je hoeft dan bij de ingang niet in de rij te staan (en die rij was er tijdens ons bezoek zeker) én als je een tijdje van te voren kaarten koopt krijg je vroegboekkorting. Dat kan je zo €7,- per persoon schelen, dus dat is echt wel de moeite waard!

 

GaiaZOO: plezier voor het hele gezin!

Onze kleine Mick kreeg nog niet zoveel mee van de diertjes, maar Roos keek haar ogen uit. Haar favoriet? De aapjes! Wat hebben we een tijd gekeken bij het apenverblijf. De aapjes sprongen bovenop elkaar en duikelden over elkaar heen. Roos lag compleet in een deuk. Ze vond het zó grappig!! En dat vonden wij natuurlijk weer heel erg grappig.

Wat ik zelf het meest indrukwekkend vond was het leeuwenverblijf. Ik had wel eens leeuwen gezien in een dierentuin, maar daar lagen ze dan op flinke afstand te slapen. In deze dierentuin heeft het leeuwenverblijf op een aantal plekken een glazen doorkijk. Toevallig stond een mannetjesleeuw precies voor dat glas. Wat een gek gevoel om oog in oog te staan met een leeuw! Roos vond het wel een beetje eng, omdat zij nog niet door had dat de leeuw door het glas niet bij ons kon komen.

Kort gelegen ontving ik een uitnodiging om nogmaals een bezoekje te brengen aan GaiaZOO. Er zijn onlangs leeuwenwelpjes geboren. Zo leuk en lief! Ik zou super graag gaan kijken met mijn gezin, maar helaas laat mijn agenda het niet toe. Desalniettemin heb ik voor jullie wel een super leuke actie. Ik mag namelijk vier gratis kaarten weg geven voor GaiaZOO in Kerkrade. Jij kan dus, met je gezin, de welpjes en de rest van de dierentuin gaan bewonderen.

Hoe kan je winnen?
Dat is super simpel! Laat hieronder weten waarom jij wilt winnen. Je kunt deelnemen tot en met 30 september 2016. De entreekaarten heb je dan al voor de herfstvakantie, dus eventueel kan je dan naar GaiaZOO gaan (een andere keer mag natuurlijk ook).

Begin oktober wordt de winnaar middels een loting bepaald. Veel succes!

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. 

You Might Also Like

56 Comments

 • Reply Bodil september 8, 2016 at 8:42 pm

  Zie ik daar een dwergnijlpaardje??!
  Die zijn zooo schattig!
  (Het mag zonder twijfel overduidelijk zijn dat we niet alleen voor het vermaak van onze kinderen graag naar een dierentuin gaan…)
  GaiaZoo zijn we nog nooit geweest (ligt voor ons ook niet om de hoek) maar schijnt prachtig te zijn.
  Dus ik wil heel graag! 😀

 • Reply Tamara TS september 8, 2016 at 10:10 pm

  Ik doe heel graag mee, omdat Gaia lekker dicht in onze buurt ligt en we er al veel te lang niet meer zijn geweest. Ik ben heel benieuwd naar alle nieuwe dieren en verblijven.

 • Reply Nina Mol september 9, 2016 at 4:11 am

  Ik doe heel graag mee om samen met mijn zoon te komen: we zijn er nog nooit geweest!!

 • Reply jacqueline september 9, 2016 at 5:35 am

  Nog nooit geweest ben heel erg benieuwd naar Gaia Zoo zou erg leuk zijn om eens een kijkje te mogen nemen!

 • Reply Lonneke swinkels september 9, 2016 at 6:20 am

  Mijn kinderen van 3 en 5 logeren in de herfstvakantie bij hun opa en oma in Limburg, dus dit zou dan een super leuk uitje voor de jongens en opa en oma zijn!!!

 • Reply Maris september 9, 2016 at 6:24 am

  Wij zijn al heel lang niet in een dierentuin geweest!

 • Reply Fenny Hemmen september 9, 2016 at 6:47 am

  Leuk met de kids naar Gaiazooo! stond al even op de planning 😉

 • Reply Aster Barnes september 9, 2016 at 6:56 am

  Wow wat enorm schattig! Ten eerste zoals vele hier nog nooit bij deze dierentuin geweest en ten tweede Eva is een enorme dieren Fan, haar hele bed ligt vol exotische dierenknuffels dus denk dat zij hier heel blij van zal worden 😀

 • Reply Anna september 9, 2016 at 7:23 am

  Hoi.:)

  Een mooie dierentuin niet erg ver hier vandaan.
  Ik zou graag de kaartjes winnen voor mijn lieve dochter Julia. Zij is morgen jarig en wordt 2 jaar. Ze is dol op dieren en dierentuinen:) Zij is nog nooit in deze dierentuin geweest. Dus het wordt tijd:)

 • Reply Dino september 9, 2016 at 9:40 am

  Geweldig. Leuk om met mijn nichtje die in de herfstvakantie komt logeren er naar toe te gaan.

 • Reply Sonja Hubregtse september 9, 2016 at 9:41 am

  Met mijn man en 2 kids zou ik graag in Gaiazoo genieten, dus daarom laat ik deze kans niet schieten. Heerlijk wandelen tussen de dieren, langs giraffen, bergzebra’s en apen die met touwen zwieren. Dan langs het dwergnijlpaard, die staat te zwaaien met z’n staart. Bij de leeuwen die staan te grommen, of de schildpadden die net hebben gezwommen. In Gaiazoo zijn we nooit geweest, het lijkt me voor dier en mens een feest. Ik zou deze kaartjes dan ook graag winnen, dan kan het dier-plezier gaan beginnen

 • Reply Anneke Wijnstok-Blokdijk september 9, 2016 at 11:31 am

  Mijn man en ik gaan graag naar dierentuinen, ook naar de grote maar de kleine vinden we net zo gezellig.
  Zo zijn we begin dit jaar nog naar ZooParc Overloon geweest.
  De kleinere opzet van deze parken bevalt ons wel, en GaiaZOO Kerkrade zijn we nog nooit geweest.

 • Reply D. Mueters september 9, 2016 at 1:21 pm

  Wij wonen in de buurt en zijn er nog nooit geweest, terwijl we er al zóóó veel goede verhalen over gehoord hebben. Als we de kaartjes winnen dan zullen we eindelijk ook gaan. En ik ga maar wat graag, want ik ben enorm benieuwd om zelf te ontdekken of deze dierentuin inderdaad zóóó leuk is! Duimen maar….

 • Reply Marjolein september 9, 2016 at 1:33 pm

  Hallo wat een leuke actie. Hopelijk maken mijn dochter van zeven jaar en 1 jaar een kans. We zijn met onze jongste dochter nog niet in een dierentuin geweest. GaiaZoo kennen we helemaal nog niet. Groetjes Marjolein

 • Reply Anna Wienen september 9, 2016 at 2:33 pm

  Het gaiazoo is helemaal geweldig..! Ik doe heeeeel graag mee

 • Reply Manuela september 9, 2016 at 5:13 pm

  Wow wat leuk! Ik kan uren naar dieren kijken. Leuk voor met de kinderen.

 • Reply Bianca Fenna september 9, 2016 at 8:31 pm

  Wat een fantastische kans, wat zou ik mijn dochters blij maken met een uitstapje naar Gaia Zoo. Ik kan uitleggen waarom, iedereen heeft zijn redenen. Ik ook…. het enige dat ik nu ga doen is gewoon duimen (y)

 • Reply hasana september 10, 2016 at 10:09 am

  Heel graag wil ik winnen om samen met mijn man en kids naartoe te gaan. Een dagje mooie herinneringen maken met man en vader die een hersentumor heeft met niet al te beste prognose.

 • Reply Margo september 10, 2016 at 12:48 pm

  Wij vinden het altijd leuk om naar de dierentuin te gaan. Wij kennen Gaia Zoo nog niet, dus we zijn erg benieuwd naar dit aprk.

 • Reply Bea september 10, 2016 at 12:49 pm

  Ontzettend leuk uitje om met de kleinkinderen naar toe te gaan. Wij zijn zelf dol op de dierentuin en mijn kleinkinderen lijken dit virus overgenomen te hebben.

 • Reply J. september 10, 2016 at 12:50 pm

  Mijn dochters zouden dit helemaal super vinden. Ik doe graag voor ze mee aan de verloting.

 • Reply Mwer september 10, 2016 at 12:51 pm

  Oh, wat een leuke prijs. Wij gaan minimaal 1x per jaar naar de dierentuin, maar hier zijn we nog nooit geweest.

 • Reply Anneliese de Waal september 10, 2016 at 4:12 pm

  Ik doe graag mee voor de kinderen, zullen ze super vinden om naar toe te gaan.

  Groetjes Anneliese

 • Reply Anita te Gussinklo september 10, 2016 at 10:15 pm

  Lijkt me een heel mooi dierenpark.
  ik loot graag mee.

 • Reply rebecca verhoeve september 10, 2016 at 11:00 pm

  Door onverwacht ziek te worden in de zomervakantie hebben wij alle dagjes uit met onze 5 jarige zoon af moeten zeggen hij begreep het maar was teleur gesteld als het in de herfst vakantie beter gaat gaan wij graag naar dit veel belovende park samen met hem om het goed te maken

 • Reply Peggy Elizen september 10, 2016 at 11:31 pm

  Ik doe graag mee, in deze dierentuin zijn we nog nooit geweest, met gewonnen entreekaarten des te meer reden om te gaan.

 • Reply Marjan september 11, 2016 at 9:53 am

  Ik ben nog nooit in GaiaZoo geweest, maar ik hou wel van dierentuinen, heerlijk wandelen en nieuwe dingen ontdekken. Dus ik zou graag willen winnen

 • Reply mariska september 11, 2016 at 1:54 pm

  ‘Sam is een jongen, Dagmar is een meisje, mama is een vrouw en papa is een … tijger!’, aldus Dagmar (3). Het lijkt me goed dat we ‘s een dierentuin gaan bezoeken om het verschil te onderzoeken…

 • Reply petra september 11, 2016 at 2:49 pm

  ben al zo lang niet in een dierentuin geweest en hier nog nooit…leuk met het gezin even een dagje genieten

 • Reply Claudia van pol september 11, 2016 at 7:11 pm

  Voor mijn lieve dochter jitske van 10 wiens lievelingsdier een leeuw is. Wat zou ze dat super vinden.

 • Reply Breda janssen september 11, 2016 at 7:13 pm

  Graag wil.ik.kans maken op deze kaartjes. Dit zal de eerste keer worden dat wel er heen gaan. En uiteraard zal ons zoontje zijn ogen uitkijken..

 • Reply JZ september 12, 2016 at 8:20 am

  Wij doen graag mee!
  Wij zijn nog nooit in GaiaZOO geweest. Zeker weten dat ons dochtertje dit geweldig vindt, en papa en mama ook!

 • Reply jessi september 12, 2016 at 11:17 am

  leuk zo een dagje dierentuin.
  Ben aleen nog maar naar de zoo van antwerpen geweest

 • Reply melissa september 12, 2016 at 12:01 pm

  Leuk. Onze kids zijn gek op dieren en eigenlijk gaan wij nauwelijks naar de dierentuin, simpelweg omdat een speeltuin en attractiepark dichterbij zitten. Maar deze mama vindt dieren ook geweldig (mooi) dus eigenlijk doe ik naast dat ik voor mijn kinderen meedoe, stiekem ook een beetje voor mezelf mee!

 • Reply Michael noo september 12, 2016 at 6:58 pm

  Zijn hier nog nooit geweest maar lijkt ons een leuk park.. Zou super gaaf zijn om hier naar toe te gaan met het gezin.. Doe graag mee

 • Reply anica aarts september 12, 2016 at 7:35 pm

  Zouden hier graag naar toe gaan in de herfstvakantie.. Een leuk park voor een leuk dagje uit.. Doe super graag mee

 • Reply Anita H. september 13, 2016 at 6:50 am

  Helemaal niet ver rijden en we zijn er nog nooit geweest. Daar mag weleens verandering in komen.

 • Reply Diana Bosters september 13, 2016 at 7:11 am

  Wij genieten zo van alle dieren groot of klein dat maakt ons niet uit ! En deze dierentuin hebben wij nog nooit bezocht dus de kaarten zijn meer dan welkom !!

 • Reply kristel brouwers dijkhuizen september 13, 2016 at 12:12 pm

  Super leuk

  Voor met ons gezinnetje helemaal leuk zou ons mannetj

 • Reply Angela september 13, 2016 at 12:39 pm

  Wauw, erg leuk om samen met mijn neefjes te doen!

 • Reply Corinne de Graaf september 13, 2016 at 6:34 pm

  Leuk voor de kinderen om in de vakantie heen te gaan.

 • Reply Linda Raaijmakers september 13, 2016 at 7:58 pm

  omdat onze tweeling Lucas & Eva dol zijn op dieren 😀

 • Reply Mariska september 14, 2016 at 2:08 pm

  ik wil graag winnen om mijn kinderen op deze manier zoveel mogelijk te laten leren over andere levens vormen die wij in de natuur kennen

 • Reply Aniek september 17, 2016 at 3:15 pm

  Leuk om met het hele gezin naar toe te kunnen gaan.

 • Reply Kimberley september 17, 2016 at 10:02 pm

  De reden dat ik graag wil winnen…

  Omdat we dit jaar voor het eerst mijn neefje mee mochten nemen naar de dierentuin!! Hij is inmiddels 7, maar eigenlijk nooit zonder zijn moeder. Wat hebben we een geweldig dag gehad (mijn vriend, neefje en ik). Mijn andere neefje (zijn broertje) kon niet mee, omdat het een speciale avond opening was en dat is voor hem ( 3 jaar) veel te laat!!

  Wij zouden het dus heel graag nog eens over doen, maar dan met zijn 4tjes. Wat hebben wij een top dag gehad en genoten!! We hebben zoveel gelachen en hem natuurlijk helemaal in de watten gelegd. Leuk als we nu met zijn 4re kunnen!

 • Reply JZ september 19, 2016 at 12:52 pm

  Wij doen heel graag mee!
  Wij zijn nog nooit in GaiaZOO geweest. Zeker weten dat ons dochtertje dit geweldig vindt, en papa en mama ook!

 • Reply Claudia september 21, 2016 at 4:25 pm

  Sinds ik in n rolstoel zit zijn we niet meer geweest. Zou mooi zijn om te kijken of het wel echt rolstoel toegankelijk is. Toen ik zelf nog werkte nl niet. Mooi om het zelf te ervaren.

 • Reply Linda Raaijmakers september 23, 2016 at 9:07 pm

  Onze tweeling Lucas & Eva willen zo graag naar de dierentuin dat mama de winactie opnieuw bekeken heeft en alles uit de kast getrokken heeft 😉
  Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld)
  Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: lindaenbjorn (volg)
  Bloglovin: lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: lindavanduren/ (artikel gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (artikel gedeeld)

  groetjes Linda

 • Reply Nathalie Hellmig september 24, 2016 at 6:58 am

  Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk !!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Jaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op kaartjes voor GaiaZoo, WAUW <3 Ohhh wat een GEWELDIG dagje uit met het gezin in de herfstvakantie :) WAUW! Kijken er nu al naar uit.. super SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd

  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* 

 • Reply Jikke september 24, 2016 at 1:53 pm

  Ik zou deze kaartjes graag willen winnen om in de herfstvakantie samen met mijn dochter naar de dierentuin te gaan. Kunnen we mooi een vriendinnetje uit Belgie en haar mama meenemen als we deze kaartjes winnen.

 • Reply Heidie september 25, 2016 at 3:05 pm

  Een bezoek aan Galazoo, een superleuk uitje voor het hele gezin. We willen graag de leeuwenwelpjes en de baby-reuzemiereneter gaan bezoeken, en natuurlijk nog veel meer zien en doen daar.

 • Reply Miekske Dingens september 25, 2016 at 5:28 pm

  Hé, wat leuk! Ik zou heel graag een kansje maken om met ons gezinnetje naar deze mooie dierentuin te kunnen gaan! <3

 • Reply Esther september 26, 2016 at 8:35 am

  Ik zou graag met mijn zoontje gaan! We hebben tot nu toe alleen dierentuin blijdorp gezien dus ik ben benieuwd naar GaiaZOO!

 • Reply Kristel september 27, 2016 at 12:04 pm

  De Gaiazoo is een heel mooi dierenpark. Als mijn dochter Noor speelt en ik vraag waar ga je naar toe: dan is het altyd naar de dieren. Grote kans dat ze later iets met dieren gaat doen. Wat zou zij en wy deze prijs fantastisch vinden. In de 11 jaar dat ik met mijn man gelukkig ben gaan we altyd al 1/2 keer in het jaar naar een dierentuin. Lekker quality time en genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft.

 • Reply Susan Z september 29, 2016 at 7:18 pm

  Ik doe heel graag mee! Zou zo graag met de kids een dagje naar de dierentuin willen en GaiaZoo is echt een prachtig park! ❤❤

 • Reply Nadia A. september 30, 2016 at 1:09 pm

  Ik heb veel van GaiaZoo gehoord en jouw review bevestigt dat het wel een bijzonder mooie dierentuin moet zijn. Heel graag zou ik met mijn kids en de kids van mijn vriendin naar GaiaZoo gaan bezoeken en alles dichtbij beleven.

 • Leave a Reply