Blog van Deborah

Foto’s van baby op blog. Ja of nee?

september 9, 2016
Baby Deborah

Wat vindt zij er nou van?

Dit is een vraag die ik soms via mijn eigen blog te horen krijg, wordt ze er niet moe van dat je steeds foto's van je baby maakt? Ik heb een fashion blog, ook al ben ik mama mijn blog blijft voornamelijk over fashion gaan en ja daar sleur ik haar daar dan ook wel in mee, denk ik. Iedere week heb ik een rubriek op mijn blog genaamd: #BOOTD wat staat voor baby outfit of the day. Daar post ik dan een leuke outfit en laat ik weten waar ik alle artikelen vandaan heb, precies wat ik voor mijzelf ook doe alleen iets minder uitgebreid. Nadat ik alle fotootjes heb bewerkt en mijn artikel heb geschreven krijg ik meestal hele leuke reacties en enthousiaste mensen maar natuurlijk zitten er altijd een paar tussen die wat te klagen hebben. Leuke foto's hoor maar mijn kind doe ik dat niet aan of vindt je niet dat je haar gebruikt kwam ook al een keer voorbij. Nou ho ho dacht ik haar gebruiken? Het is en blijft mijn kindje en ik ken haar. Wanneer ik merk dat ze klaar is met de foto's gaan kleertjes ook weer uit en zijn we klaar. Onze foto's maken gaat nooit gepaard met huilen en klagen. Integendeel. Ze is wel een beetje een pro geworden nu. Maar mama's ik begrijp het allemaal wel er zal altijd wel commentaar zijn ook al maak ik alleen foto's vanaf haar nek naar beneden zoals sommige mama's doen. Dat is niet mijn stijl. Als zij later tegenzin heeft in die foto's dan verzin ik wel iets anders. En als je het heel erg vindt om iedere week een outfitje te zien dan tja.. Dan weet ik het ook niet hoor. Wat vinden jullie hiervan?

X Deb

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply