Bloggers gezocht

Wil jij blogger worden voor Magic Mama?

Wij hebben plek voor verschillende vaste bloggers! Vind je het leuk om te schrijven? Heb je een bijzondere hobby waarover anderen wilt vertellen? Werk je met kinderen als bijvoorbeeld pedagogisch medewerker, verloskundige of psycholoog en wil je de belevenissen, die je tijdens je werkt meemaakt, met ons delen? Ben je in verwachting of heb je kinderen en wil je ons laten weten wat je bezighoudt?

Misschien heb je al een eigen blog, maar wil je, je bereik vergroten door elders ook te bloggen of misschien vind je het gewoon leuk om te schrijven, maar heb je geen zin of tijd om een eigen blog bij te houden? Wat het ook is, laat het ons weten, want er zijn meerdere plekken beschikbaar!

Wat krijg je ervoor terug?

- We maken een persoonlijke pagina voor je aan, welke je naar eigen ideeën mag inrichten. Je kunt je persoonlijk voorstellen op deze pagina, foto’s van je kinderen en/of jezelf laten zien, vertellen over je huisdieren, je favoriete eten of je hobby’s. Kortom, het is helemaal aan jou! Heb je een eigen blog op website? Dan staat het je vrij om op deze pagina reclame voor jezelf te maken. Een voorbeeld van een dergelijke pagina kan je hier bekijken.

- Jouw artikelen komen uiteraard op de homepagina van Magic Mama te staan. Daarnaast worden al jouw artikelen gedeeld op de social media kanalen van Magic Mama (Facebook, Twitter en Instagram). Heb je een eigen blog? Vergeet dan niet om in elk artikel een link naar je eigen blog te zetten.

- In de best gelezen artikelen wordt Facebook budget gestoken. De kosten voor deze advertenties zijn voor de rekening van Magic Mama. Hoe leuker, interessanter, indrukwekkender of grappiger jouw artikelen zijn, hoe meer wij ervoor zullen zorgen dat ze onder de aandacht worden gebracht.

- Je mag jezelf officieel blogger voor Magic Mama noemen en dat alleen al is super tof!

Wie zoeken we?

Er is plek voor meerdere bloggers. Lijkt het je leuk om één van onze vaste bloggers te worden kijk dan snel of je aan onderstaande voorwaarden voldoet.

- Je schrijft over een onderwerp dat te maken heeft met zwangerschap, moederschap, kids of familie. Je hoeft dus niet persé een moeder te zijn. Misschien vind je het leuk om lekkere recepten voor kinderen te delen of heb je creatieve do it yourself ideeën voor kids. Het kan ook zijn dat je werkt als kraamhulp of als docent in het onderwijs en je, je ervaringen wilt delen. Misschien ben je gek bent of kidsfashion of zwangerschapskleding en de laatste trends wilt delen. Ook als je zwanger bent of mama dan ben je natuurlijk van harte welkom.

- Je bent bereid om minimaal twee keer per maand een artikel te schrijven. De onderwerpen van je artikelen mag je zelf bedenken. Je bent volledig vrij om je creativiteit de vrije loop te laten. Wil je gebruik maken van foto’s of video’s? Dat kan uiteraard ook!

- Je schrijfstijl past bij Magic Mama. Het spreekt voor zich dat je de Nederlandse taal goed beheerst en je artikelen checkt op spelfouten.

Aanmelden als blogger

Om je aan te melden kan je een mail sturen naar info@magic-mama.nl. Laat in je mail weten wie je bent, waarover je wilt schrijven en bij voorkeur voeg je een voorbeeld artikel toe of een link naar je eigen blog. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie.

We kijken er naar uit om met je samen te werken, dus hopelijk tot snel!