Blogger Elske

Over Magic Mama

In augustus 2015 begon ik Magic Mama als een persoonlijke blogpagina. Inmiddels kan ik zeggen dat Magic Mama is uitgegroeid tot een compleet en veel bezocht online mama magazine en daar ben ik behoorlijk trots op.

Op Magic Mama kan ik mijn verhaal kwijt en heb ik de mogelijkheid om creatief bezig te zijn. Ik geniet daar enorm van. Daarnaast biedt ik andere mama’s een platform waar zij hun verhaal kwijt kunnen, waar zij in contact kunnen komen met andere mama’s en waar zij informatie en verhalen van ervaringsdeskundigen kunnen vinden.

Even voorstellen…

Mijn naam is Elske en ik woon gelukkig samen met mijn vriend in Amstelveen. Wij ontmoetten elkaar al ruim 14 jaar geleden en hebben het geluk dat wij twee prachtige kinderen hebben mogen krijgen. De oudste, onze dochter Roos, is geboren in januari 2014 en de jongste, onze zoon Mick, is geboren in oktober 2015. Wist je dat Roos en Mick eigenlijk hun tweede namen zijn? Hun eerste namen gebruik ik niet online, vanwege hun privacy.

Mama zijn is het mooiste wat mij ooit is overkomen. Wat mij betreft zijn alle clichés waar. Het moederschap is zeker niet altijd makkelijk, maar je krijgt er zoveel voor terug!

Alsof het moederschap nog niet druk genoeg is, heb ik nog een heleboel andere hobby’s en bezigheden. Soms vraag ik me af of ik niet te veel wil, maar het is allemaal te leuk om te laten gaan! Ik werk als social media consultant bij een media bureau.

Meer lezen?

Mijn verhalen vind je hier:

Elske's Verhalen
Fitte Mama Dagboek
Elske's Fotoalbum
Onze Verhuizing
Zwangerschapsdagboek

Veel leesplezier gewenst!

Liefs Elske