Blogger Diana

Hallo allemaal,

Ik ben Diana, 31 jaar, getrouwd met Koos en samen hebben we drie prachtige kinderen. Nina van 7, Lucas van 3,5 en Ysabel van 1,5.

Naast het gezin werk ik als dialyseverpleegkundige in het ziekenhuis en heb ik mijn eigen blog onder de naam moedervan3. Hier schrijf ik over de dagelijkse en meest voorkomende zaken rondom de opvoeding en het moederschap en ook styling van het huis.

Naast deze drukke bezigheden heb ik natuurlijk ook nog hobby's, waarbij de grootste toch wel het interieur is. Ik hou er enorm van om het huis leuk te stylen en ben hier eigenlijk elke dag wel een beetje mee bezig.

Dit is tegelijk ook typisch Diana, de woonkamer staat nooit hetzelfde, altijd is er wel iets verschoven of er handen andere teksten / foto's aan de muur.

Moeder van 3

En wat is nou de reden waarom ik aan het bloggen ben geslagen? Nou, puur omdat ik zelf gemerkt heb dat het opvoeden / moederschap best zwaar kan zijn in relatie tot werken, maar ook met je eigen ik.

Er zijn zat boeken en sites vindt te vinden, maar die beschrijven vaak niet de herkenbare zaken die je tegenkomt. Daarentegen lees is wel veel boeken over opvoeding, omdat ik naast de opleiding tot verpleegkundige ook SPH heb gestudeerd en daardoor zaken als psychologie, pedagogiek reuze interessant vind. Hierdoor probeer ik mijn visie, door wat ik mee maak in het dagelijks leven, met jullie te delen. Zodat je als moeder weet dat iedereen soms wel onzeker is en dat het niet altijd perfect is, ook al lijkt dat vanaf de buitenkant misschien wel zo.

Daarom hoop ik dat ik jullie kan inspireren met mijn verhalen, die ik voor Magic Mama ga schrijven. En dat jullie met plezier lezen. Wil je meer van me weten of lezen wat ik nog meer te vertellen heb? Kijk dan op www.moedervan3.nl.