Blogger Deborah

Even voorstellen:

Hi, ik ben Deborah, 28 jaar, mama van Aurora (6 maanden) en vrouw van Antonio.

Ik werk full time als visual merchandiser in de Amsterdamse Kalverstraat. Sinds mijn zestiende heb ik in dit centrum gewerkt en ik weet niet anders dan dat mijn werkplaats altijd druk en vol met mensen is.

Totdat mijn kleine Aurora geboren werd en ik inzag dat ik behoefte had aan mijn eigen momenten. Mijn passie heeft altijd gelegen bij het creatieve gedeelte van het leven wat heeft geholpen bij mijn opleiding als Media vormgever.

Heb als 14-jarige ook een blog gehad toen het helemaal niet hip was, die ik vanuit de grond zelf had ontworpen en zelf codeerde.
Jammer genoeg heb ik dat de laatste jaren niet meer opgepakt en ben ik dat allemaal zo goed als verleerd. Sinds een aantal maanden ben ik weer begonnen regelmatig te schrijven voor mijn eigen Lifestyle blog genaamd: Dressed by Demand. Daar laat ik mijn outfitshoots zien, andere fashion en lifestyle items en sinds kort ook mama topics. Ik wil met mijn mama blogs vooral overbrengen dat niet alles zo volgend het boekje moet en je totaal niet hoeft te schamen als je dingen (lees: opvoeding) anders is dan van anderen. Daarom blog ik maar vooral ook door mijn liefde voor taal. Jaren geleden toen ik nog op de middelbare school zat wilde mijn moeder en ik iedere dag een nieuw woord leren dus dat deden wij ook. Ik denk dat dat bij mij is gebleven waardoor ik zoveel van schrijven hou.

Lees binnenkort nog veel meer mama verhalen en vooral avonturen op magic mama.
Voor meer blogs ga je natuurlijk naar mijn website Dressed by Demand.