Verhalen van Magic Mama's

Bijzondere verhalen gezocht

maart 12, 2016
Bijzondere verhalen gezocht

Bijzondere verhalen gezocht

Mama’s zijn er in alle soorten en maten.

Er zijn doorgewinterde mama’s, met meerdere kinderen, die nergens meer van opkijken en er zijn kersverse mama’s met pasgeboren baby’s.

Er zijn jonge mama’s, die op een roze wolk leven of mama’s die het juist heel moeilijk hebben of onzeker zijn.

Er zijn thuisblijfmama’s, die keihard werken om thuis alles in goede banen te leiden en business mama’s, die er keihard aan werken om zakelijk en privé met elkaar te combineren.

Er zijn mama’s, die inmiddels oma zijn geworden, maar er zijn ook mama’s, die hun kinderen te vroeg verloren zijn.

Er zijn vrouwen die ongewenst geen mama zijn en er zijn mama’s die onverwacht of ongewenst zwanger zijn geworden.

Er zijn mama’s, die nooit gedacht hadden ooit mama te kunnen worden vanwege onverminderde vruchtbaarheid of een handicap en er zijn mama’s die moeder zijn geworden van een adoptiekindje.

Er zijn mama’s die kiezen voor een hele vrije opvoeding en er zijn mama’s die juist strenge regels hanteren.

Er zijn alleenstaande mama’s, er zijn gelukkig getrouwde mama’s, er zijn gescheiden mama’s en er zijn gezinnen met twee mama’s.

Er zijn mama’s die zorgen voor een ziek kind of een zieke partner en er zijn mama’s die zelf ziek zijn of een ziekte hebben overwonnen.

Er zijn mama’s die hun kinderen om de één of andere reden moeten missen en er zijn mama’s die hopen dat hun kinderen snel het huis uit zullen gaan.

Twee dingen hebben al deze mama’s met elkaar gemeen:

1) Al deze mama’s zijn bijzonder, zeg maar gerust magisch. Ik noem ze Magic Mama’s.

2) Ik ben op zoek naar al deze Magic Mama’s en de verhalen die bij hen horen.

Aanmelden

Ben jij een mama met een bijzonder verhaal? Een mooi verhaal, een spannend verhaal, een ontroerend verhaal, een grappig verhaal of een choquerend verhaal? Vind je het leuk om je verhaal (anoniem) met Magic Mama te delen? Wil je aandacht schenken aan een bepaald onderwerp of een taboe doorbreken? Het is allemaal mogelijk in mijn nieuwe rubriek ‘Verhalen van Magic Mama’s'.

Aanmelden kan door middel van het versturen van een mailtje naar info@magic-mama.nl. Laat me kort weten waarover je, je verhaal wilt doen en ik zal contact met je opnemen.

Samen maken we Magic Mama een nog mooiere plek!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply