Winacties

Win 4 kaarten voor de première van ANGRY BIRDS: De Film

april 15, 2016
Angry Birds De Film

Win 4 kaarten voor de première van ANGRY BIRDS: De Film

Ja, je leest het goed! Ik mag maar liefst vier kaarten weggeven voor de officiële première van ANGRY BIRDS: De Film op zaterdag 7 mei 2016 in Pathé Arena te Amsterdam! Daarbij maak je ook nog eens kans op één van de super toffe Angry Birds pakketten. Zijn jouw kids echte Angry Birds fans? Lees dan snel verder! Onderaan dit artikel lees je hoe je kunt deelnemen.

Stel je voor: je bent op stap met je drie beste vrienden of familieleden. Voor je ligt een lange, rode loper. Om je heen staan tientallen mensen te juichen. De pers schiet de ene na de andere foto. Je ogen raken bijna verblind door alle flitsen. Voor je zie je verschillende BN'ers de hoek omlopen. Jij treedt in hun voetsporen. Stralend schrijd je over de rode loper, terwijl je één van de fotografen een knipoog geeft. Binnengekomen bij Pathé Arena kijk je, je ogen uit. Om je heen wemelt het van de BN’ers. Je bestelt een grote bak popcorn en een halve liter cola. Bepakt en bezakt ga je de grote zaal van de bioscoop binnen. Jij en drie van jouw beste vrienden behoren namelijk tot het selecte gezelschap, die als aller eerste in Nederland de nieuwe film ‘ANGRY BIRDS: De Film’ mogen bekijken. Hoe VET is dat?!

ANGRY BIRDS: De Film

Het razend populaire spel Angry Birds krijgt eindelijk haar eigen animatiefilm. Vanaf 18 mei 2016 is deze film in de bioscopen in Nederland te bekijken. Op 7 mei 2016 vindt de officiële première plaats.

Uiteraard draait het in de film om de welbekende kleurrijke vogels. De vogels wonen op een paradijselijk eiland en zijn bijna allemaal vrolijk en gelukkig. Bijna allemaal, want Red, Chuck en Bomb zijn buitenbeentjes. Zij moeten uitvogelen wat de vreemde, groene varkentjes op het eiland komen doen.

Ben je nieuwsgierig geworden? De trailer van ANGRY BIRDS: De Film vind je hier:

Bekijk de trailer

De stemmen zijn ingesproken door een hele hoop bekende Nederlanders: Eddy Zoëy, Enzo Knol, Murth Mossel, Frank Lammers, Ruben Nicolai, Jörgen Raymann, Isa Hoes, Robin Martens, Klaas de Jong, Giel Beelen.

Op de website www.angrybirdsfilm.nl van de film ANGRY BIRDS: De Film vind je nog een heleboel achtergrond informatie.

Angry Birds prijzen winnen

De hoofdprijs van deze winactie bestaat uit:

Vier entreekaarten voor de officiële première van ANGRY BIRDS: De Film op zaterdag 7 mei 2016 in Pathé Arena te Amsterdam.

Ben je niet de winnaar van deze entreekaarten? Niet getreurd! Ik mag namelijk ook nog eens twee super toffe Angry Birds pakketten weggeven met hierin:

- Angry Birds rugtas
- Angry Birds buttons
- Angry Birds telefoonhoesje

Zo doe je mee!

Ik ben op zoek naar de aller grootste Angry Birds fans van Nederland. Zijn jouw kids helemaal weg van deze gekke vogels en kunnen zij het spel wel dromen? Dan zijn zij de personen die ik zoek!

Dit moet je doen:

1. Maak een foto of video waaruit blijkt hoe graag jij bij de première van de film ANGRY BIRDS: De Film wilt zijn. Het maakt niet uit wat voor foto of video het is. Wees creatief!

2. Plaats deze foto op je Instagram, Facebook en/of Twitter account (of het account van je kinderen) en gebruik de hashtag #metmagicmamanaarangrybirds in de omschrijving en tag @magic-mama in de foto/video.

3. Zorg ervoor dat jij jouw foto of video uiterlijk op zondag 27 april geplaatst hebt. Op 28 april zal ik de winnaars gaan kiezen.

Heel veel succes!!

P.S. Ik zou het super tof vinden als je deze actie wilt delen via social media!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Fleur mei 2, 2016 at 11:01 pm

    Had graag meegedaan, want mijn meiden zijn gek op deze vogels, maar we zijn helaas een weekendje weg. Veel plezier!

  • Leave a Reply