Mijn verhalen

7 Jaar samen | Papa en mama op date

september 10, 2015
7 Jaar samen - Magic Mama

7 Jaar samen | Papa en mama op date

Gisteren was een bijzondere dag voor ons. We vierden deze dag ons 7 jarig samen zijn. Deze dag konden we uiteraard niet zomaar aan ons voorbij laten gaan en daarom hadden we een romantische date voor 2 gepland. Waar we nog steeds aan moeten wennen is het “daten nieuwe stijl”. Dit houdt eigenlijk in: een avondje samen weg, terwijl je papa en mama bent.

Spontaan bedenken om samen weg te gaan zit er niet meer in. Nee, de planning begint ruim van te voren. In 1e instantie door mijn moeder te vragen als oppas. Dat doet ze gelukkig met veel liefde en plezier. Vervolgens begon de voorbereiding eergisteren. Mijn moeder zou Roos uit de opvang halen, maar ik wilde haar natuurlijk niet ook nog in de keuken zetten. Ik maakte dus een pan pasta en zette deze klaar in de koelkast.

Gisteren bracht ik Roos naar de opvang. De leidsters liet ik weten dat oma haar zou komen ophalen en de huissleutels liet ik daar achter, zodat ze ook naar binnen konden. Daarna door naar werk, voor een drukke werkdag.

Om 18.00 moesten we in Amstelveen zijn voor een echo van de baby. Om 18.30 uur stonden we weer buiten. Natuurlijk wel heel leuk om dit samen te kunnen doen op de dag dat we 7 jaar samen zijn. Een echo blijft altijd een bijzonder moment. Mijn lieve vriend had een enorme bos rozen voor me meegenomen wat het moment nog mooier maakte!

Van onze nieuwe buren hadden we gehoord dat onze keuken in de nieuwe woning geplaatst was. We waren toch wel heel erg nieuwsgierig en we waren in de buurt. Toch maar een stukje omrijden en even naar binnen gluren. Ook super om samen voor ons nieuwe huis te staan op deze romantische date avond. Keuken zag er fantastisch uit trouwens.

Nu snel door naar het restaurant. Eerst de auto thuis achterlaten, snel even omkleden. Om 19.15 uur hadden we gereserveerd. Om 19.45 uur kwamen we aan. Oeps! Gelukkig was het geen probleem en was er een plekje vrij. Eenmaal aan ons tafeltje kwamen we er achter dat we gereserveerd hadden bij een Australisch steak restaurant, kortom rood vlees. Niet echt handig wanneer je ruim 7 maanden zwanger bent. Ik liet me adviseren en de beste keuze bleek een broodje hamburger. Niet echt romantisch, haha, maar we konden hard lachen om de hele situatie.

Na de het hoofdgerecht bleek het alweer 21.30 uur te zijn. Shit, tijd om de oppas af te lossen! We meldden dit bij het personeel en zij gaf aan dat we ons toetje wel een in doggy bag mee mochten nemen. Prima! En hup, weg waren we weer.

Bij thuiskomst ploften we lachend op de bank. Romantisch hé, zo’n date voor twee? Het maakt ons niet uit, we hebben een ontzettend gezellige avond gehad en Roos en de nieuwe baby zijn het dubbel en dwars waard!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply