Mijn verhalen

Uitslapen! Wat is dat?

augustus 23, 2015
Sail 2015

Uitslapen. Wat is dat?

Afgelopen nacht was Roos uit logeren bij opa en oma. Een dagje quality time voor mij en mijn vriend. Overdag zijn we naar Sail gegaan. Het was fantastisch weer, dus ik stelde me voor om romantisch langs de kade te slenteren, naar de boten te kijken, een terrasje te pakken en te genieten van het mooie weer. Vanaf ons huis moesten we een half uur fietsen naar Sail. Het leek mij wel te doen met een 30 weken zwangerschapsbuikje. Toen ik zwanger was van Roos ging ik rond deze tijd nog een stedentrip doen in Lissabon en Londen. Dat viel dus behoorlijk tegen! Tijdens het fietsen kreeg ik al last van harde buiken. Bij Sail was het super druk. Met die dikke buik door de menigte is geen aanrader. Nadat we een paar boten gezien hadden hielden we het dus maar voor gezien. Tapas eten op het terras is ook leuk.

’s Avonds hadden we gereserveerd bij restaurant de Overkant aan de Scheldestraat. Ik kende het niet, maar het bleek een super leuk tentje te zijn. Het eten was boven verwachting goed en we konden de hele avond lekker samen op het terras zitten. Heerlijk om te genieten van een maaltijd zonder dat je, je handen vol hebt aan een kleine dreumes. We nemen ons voor om hier een traditie van te maken.

Na afloop verwachten we een heeeeeeerlijke en vooral een hele lange nacht. Eindelijk kunnen we zo lang uitslapen als we willen. Om 8 uur liggen we allebei te draaien in bed. We kijken elkaar aan: “Lukt het met uitslapen?”. “Nee niet echt!”. Dus toch maar uit bed om ontbijt te maken. Nooit verwacht dat er een dag zou komen waarop ik niet meer uit kon slapen. Zo’n dreumes doet meer met je dan je denkt.

’s Middags wordt Roos weer thuis gebracht. Heerlijk om weer een knuffel van haar te krijgen. Ook al is het maar 1 nachtje, ik heb haar toch gemist. Met zijn drietjes (eigenlijk viertjes) is het toch het gezelligst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply